Публикувано Юли 8, 201510 гд Появи сe и OTA! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 8, 201510 гд от gogi71
Публикувано Юли 8, 201510 гд Автор Най-накрая са направили папките на iPad да показват повече от 9 приложения на страница. Цели 16!!
Публикувано Юли 8, 201510 гд О май гад! Това ще да е новата екстра само за 19"-овия айпад про. Отдавна Епъл disregard-ват айпада тотално и се чудят защо ли им падат продажбите с всяка изминала година.. Понеже какъвто и да си вземеш, все същия experience, какъвто получаваш и с айпод. Много недомислици и неизползвано място по дисплея. Много малко плюсове спрямо iOS на айфон. iOS на айпад е най-крещящата от нужда за промяна сфера в Епъл изобщо. Докато не променят нещо коренно, съм се зарекъл, че друг няма да купувам. И пикливия мултитаскинг, който трябваше да присъства от ios5, не е и не би трябвало да е причината за ъпгрейд на никого. Това "про", което се очаква, трябва да е някакъв хибрид с мак (осх), за да предизвика някакъв интерес. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 9, 201510 гд Много хубаво звучи за да е истина но то открай време говорят за обединяване на двете ОС
Публикувано Юли 9, 201510 гд Аз продължавам да не мога да направя бекъп в Облака, има ли някой който е направил успешен бекъп?
Публикувано Юли 9, 201510 гд Аз тъкмо получих емейл, ама сайта на еъпл е толкова претоварен, че сигурно не им се верва.
Публикувано Юли 9, 201510 гд Автор Аз продължавам да не мога да направя бекъп в Облака, има ли някой който е направил успешен бекъп? Не. Правя си бекъп на компа преди всеки ъпдейт. Тъкмо и логовете се пращат на Apple.
Публикувано Юли 10, 201510 гд Току що сложих бета 1 публичната на моят 5s доста добре се движи само малко лагва на места ,но за бета 1 е доста добре. И още нещо открих при мен го няма app News и при вас ли е така ? Редактирано Юли 10, 201510 гд от cecur
Публикувано Юли 10, 201510 гд News, не рабoти за България и Еврoпа. За да гo имаш прoмени региoналните настрoйки на US.
Публикувано Юли 10, 201510 гд Забелязвам че при включена опция за икономия на батерията скороста на интернета и зареждането на страниците се увеличи драстично това е при пусната опция а това е при нормална работа Редактирано Юли 10, 201510 гд от cecur
Публикувано Юли 10, 201510 гд Искам да Ви попитам как най-лесно мога да мина на тази бета версия... Никога не съм качвал никакви бети. Със iPhone 6 съм и ми се иска да видя новия софт. Мерси предварително. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 10, 201510 гд от krasigarcherv
Публикувано Юли 22, 201510 гд Здравейте. Преди 3-4 дена инсталирах iOS9 Публик Бета, поради валящите от всички посоки суперлативи... При мен обаче (5), нещата не са чак толкова розови. Гледам и тук в тази тема, повечето от вас са с 5s и 6... и сте поносимо доволни При мен нещата са горе долу такива: - батерията издържа почти на половината от обикновеното си време - при Spotlight търсене (дърпане на екрана на долу и/или надясно), не се показват контактите, siri-ала бала... и тн, независимо че отметките са поставени, показват се само три ленти - сърч web, AppStore и Maps!? - след включване на щадящия режим за батерията, изчезна и не се връщат в последствие шорткътите в речника - (бс -> Бургас)... Може и нещо друго да изчезва, което още не съм видял - от снощи ми изчезнаха и двата екрана на контрол центъра... Въобще нещата започнаха нещо да дразнят Моля ви, ако на някой друг с 5 има (или е имал) същите драми, да пише. Така ще се успокоя, че пръта не е само в моя телевизор! Инсталацията я направих директно през телефона, както там искат! Допускам, че аз съм се омазал някак професионално Предварително се извинявам, ако поста не е на мястото си. Няма да се разсърдя, ако го делнете Поздрави
Публикувано Юли 22, 201510 гд След ъпдейт към бета4 движението нс курсора с 2 пръста в/у клавиатуратс го нама. Само при мен ли е така? С шестица съм. Sent from my iPhone using tapatalk Редактирано Юли 22, 201510 гд от midnight
Публикувано Юли 22, 201510 гд На iPhone, жеста с два пръста върху клавиатурата го няма още от бета 3. В keynote-а го рекламираха само като говориха за iPad, така че мисля, че инцидентно е бил активиран за iPhone-и в първата бета.
Публикувано Юли 22, 201510 гд За бета2 със сигурност го имаше. Ако наистина са го махнали фор гууд ще е найистина жалко, беше доста удобно Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 6, 201510 гд Бета 5 е достъпна вече. Спите ли, че още никой не се е обадил? http://9to5mac.com/2015/08/06/everything-new-in-ios-9-beta-5/ Редактирано Август 6, 201510 гд от Donchew
Публикувано Август 6, 201510 гд Нямам идея, аз си държа на джейла, а не на новото и модерното! Редактирано Август 6, 201510 гд от Donchew
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.