Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Public Beta 3 също е налична.

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Лагва ли като публичната Бета 2?

Публикувано

Малко по добре се държи!

Публикувано

Даже бих казал много по-добре. Контролния център вече не лагва така.

Редактирано от SpiceBoy

Публикувано

Някой пробвал ли е новата функция "Wi-fi Assist"? :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Публикувано

С последната публична бета 3 съм и я нямам таз опция "wifi assist " или немога да я открия ,ако някой я има да сподели впечатления или къде се намира ?

Публикувано

Той Дончев е чел от тук, от там и ей така си говори, за да ни пробва кой, какво е пробвал ;) Та той няма как да ти отговори. Иначе функцията служи за автоматично преминаване от wifi към cellular, когато връзката не е добра.

179d3a1f34fdee21188784a7a26defde.jpg

Публикувано

да четох за тази опция ама нещо не я намирам на моят телефон за това питам къде точно трябва да е

b544dbdb1ee346a401e45653f8d04418.jpg3644e2fd56c7fc4f7bf3d78302b5c25a.jpg1036a603d44bb84ec103a582e87d8b06.jpg

Редактирано от cecur

Публикувано

Най-отдолу в Cellular менюто е.

Публикувано

Да намерих го мерси .По късно ще пиша дали работи коректно

Публикувано

Шамане, не си ти ако не се заядеш! Прочетох в сайт, който имаше специална статия за тази функция и ме заинтригува. Не знам какъв беше проблема да питам за отзиви. Както и да е, няма да се обаждам повече.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Публикувано

Не виждам да се заяждам. Виждам, че на човека му трябват отговори, които ти не можеш да му дадеш и му го обясних.

Публикувано

Този път с последната публична бета забелязвам по бързо падане на батерията.Някой със същата бета , ще си каже ли мнението?Искам да кажа че до сега не съм имал проблеми със падането на батерията и при Ios7 ,Ios8 и до сега ,но след последният update нещо бързо вз да пада

ПС: Public beta 3

Редактирано от cecur

Публикувано

Beta 5, регистриран телефон пада по - бързо.

Публикувано

Deja vu

Публикувано

И още нещо забелязвам вчера за 15 мин. снимки загря доста , което се случва предимно когато разцъкам някоя и друга по тежичка игра .Явно новата Public beta 3 товари повече телефона или да се надявам да е от топлото време :smile:

Редактирано от cecur

Публикувано

Това, в комбинация с това:

Beta 5, регистриран телефон пада по - бързо.

Значи, че тестват клок и производителност. Почти винаги петата бета е най-мощна и топи батерията.

Публикувано

Е, до сега не знаех за това. Научих нещо от учителя :)

Редактирано от WULAS

Публикувано
  • Автор

Потвърждавам греенето и по-бързото падане на батерията.

Ама на мен ми се струва, че моята е започнала да заминава. Другата седмица ще го карам на Криейтив за диагностика.

Публикувано

От седмица-две, имам същото чувство. Вечер към 10-11 изгасва напълно, няма разлика в ползването, преди по същото време е бил на 30-40%. С 8.1.2 е с джейл и нищо ново не е онсталирано. Та идеята ми е, че може да не е от бетата, както при мен.

До сега по читав джейл не съм имал, втората причина да не качвам на 8.4 е че нямам уин.

Публикувано

То инструмента за мак излезе преди няколко дни ;)

Публикувано

Уж чета редовно тук, за друго място не остава време. Че и не съм те чувал скоро. Тия дни ще звънна.

Публикувано
  • Автор

От седмица-две, имам същото чувство. Вечер към 10-11 изгасва напълно, няма разлика в ползването, преди по същото време е бил на 30-40%. С 8.1.2 е с джейл и нищо ново не е онсталирано. Та идеята ми е, че може да не е от бетата, както при мен.

До сега по читав джейл не съм имал, втората причина да не качвам на 8.4 е че нямам уин.

Аз съм сигурен, че при мен не е от бетата, защото батерията стига до 30% и телефона умира. След това го слагам на зарядното и за 10 секунди магически пак има 30% заряд.

Публикувано

При мен със сигурност е от бетата .Ще почакам другата да видя дали няма да има разлика

Публикувано

Кога ще излиза?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.