Публикувано Август 7, 201510 гд Даже бих казал много по-добре. Контролния център вече не лагва така. Редактирано Август 7, 201510 гд от SpiceBoy
Публикувано Август 7, 201510 гд Някой пробвал ли е новата функция "Wi-fi Assist"? Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Публикувано Август 8, 201510 гд С последната публична бета 3 съм и я нямам таз опция "wifi assist " или немога да я открия ,ако някой я има да сподели впечатления или къде се намира ?
Публикувано Август 8, 201510 гд Той Дончев е чел от тук, от там и ей така си говори, за да ни пробва кой, какво е пробвал Та той няма как да ти отговори. Иначе функцията служи за автоматично преминаване от wifi към cellular, когато връзката не е добра.
Публикувано Август 8, 201510 гд да четох за тази опция ама нещо не я намирам на моят телефон за това питам къде точно трябва да е Редактирано Август 8, 201510 гд от cecur
Публикувано Август 8, 201510 гд Шамане, не си ти ако не се заядеш! Прочетох в сайт, който имаше специална статия за тази функция и ме заинтригува. Не знам какъв беше проблема да питам за отзиви. Както и да е, няма да се обаждам повече. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Публикувано Август 8, 201510 гд Не виждам да се заяждам. Виждам, че на човека му трябват отговори, които ти не можеш да му дадеш и му го обясних.
Публикувано Август 10, 201510 гд Този път с последната публична бета забелязвам по бързо падане на батерията.Някой със същата бета , ще си каже ли мнението?Искам да кажа че до сега не съм имал проблеми със падането на батерията и при Ios7 ,Ios8 и до сега ,но след последният update нещо бързо вз да пада ПС: Public beta 3 Редактирано Август 10, 201510 гд от cecur
Публикувано Август 10, 201510 гд И още нещо забелязвам вчера за 15 мин. снимки загря доста , което се случва предимно когато разцъкам някоя и друга по тежичка игра .Явно новата Public beta 3 товари повече телефона или да се надявам да е от топлото време Редактирано Август 10, 201510 гд от cecur
Публикувано Август 10, 201510 гд Това, в комбинация с това: Beta 5, регистриран телефон пада по - бързо. Значи, че тестват клок и производителност. Почти винаги петата бета е най-мощна и топи батерията.
Публикувано Август 10, 201510 гд Е, до сега не знаех за това. Научих нещо от учителя Редактирано Август 10, 201510 гд от WULAS
Публикувано Август 11, 201510 гд Автор Потвърждавам греенето и по-бързото падане на батерията. Ама на мен ми се струва, че моята е започнала да заминава. Другата седмица ще го карам на Криейтив за диагностика.
Публикувано Август 11, 201510 гд От седмица-две, имам същото чувство. Вечер към 10-11 изгасва напълно, няма разлика в ползването, преди по същото време е бил на 30-40%. С 8.1.2 е с джейл и нищо ново не е онсталирано. Та идеята ми е, че може да не е от бетата, както при мен. До сега по читав джейл не съм имал, втората причина да не качвам на 8.4 е че нямам уин.
Публикувано Август 11, 201510 гд Уж чета редовно тук, за друго място не остава време. Че и не съм те чувал скоро. Тия дни ще звънна.
Публикувано Август 12, 201510 гд Автор От седмица-две, имам същото чувство. Вечер към 10-11 изгасва напълно, няма разлика в ползването, преди по същото време е бил на 30-40%. С 8.1.2 е с джейл и нищо ново не е онсталирано. Та идеята ми е, че може да не е от бетата, както при мен. До сега по читав джейл не съм имал, втората причина да не качвам на 8.4 е че нямам уин. Аз съм сигурен, че при мен не е от бетата, защото батерията стига до 30% и телефона умира. След това го слагам на зарядното и за 10 секунди магически пак има 30% заряд.
Публикувано Август 12, 201510 гд При мен със сигурност е от бетата .Ще почакам другата да видя дали няма да има разлика
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.