Публикувано Юни 12, 201510 гд Здравейте колеги искам да ви попитам има ли начин да разбера в кой сервиз ми се намира телефона посредством имеи номера. Случаят е следния имах проблем с дисплея прави черти и им го дадох докъто беше в българия ок после ми казаха че са го пратили на производителя и чакат от там нов телефон които да ми дадат. И понеже вече съм много нетърпелив да получа телефона си искам да попитам колко време отнема да отиде телефона до епъл и да се върне новия вече две седмици ми се струват като цял век. Ако има някой минал по този път моля да сподели информация. От 3-ти юни е тръгнал и до днес няма никаква актуализация по въпроса.Друг е въпроса и че една седмица преди това стоя просто така в сервиза без да го погледне никои.
Публикувано Юни 12, 201510 гд 30 дни е законовият срок за гаранционно обслужване. Спазят ли го, друго не те интересува, но, просрочат ли го - без никакви уговорки можеш да поискаш разваляне на сделката и да си поискаш парите или чисто нов апарат, с нова двегодишна гаранция.
Публикувано Юни 12, 201510 гд Автор знам колега че е така с 30-те дена и все пак адски тромаво действат наистина а някой получавал нов телефон какво всъщност дават нов с аксесоарите или просто телефон без нищо и също така преминали по тази процедура колко време им е отнело .Споделете моля.
Публикувано Юни 12, 201510 гд На мен ми го смениха за изгорял пиксел за един ден, говорихме по телефона, отидох в бизнес центъра и го заменихме директно, но може би от твоя цвят и модел не е имало в наличност. Иначе да, срокът е 30 дни по закон, може би при мен стана по-бързо, защото беше на два дни и вдигнах шум в страницата им във фейса, та нещата се наредиха със светлинна скорост.
Публикувано Юни 12, 201510 гд Автор Е ти си истинска касметлииика в такъв случаи и мен ме увериха мацките в магазина че до 10-тина дни ставало едно друго нее мн натоварено понеже си имали сервиз собствен и така се получи че становището на сервизен инжинер е : Заключение от сервизен инженер IPHONE 6 PLUS 16GB 3538 Гаранционно обслужване Да Обадих им се и помолих да ми обяснят какво е това обяснение за ремонт казаха че го пратили в епъл и чакат нов и така 10 дена чакам нов. Дебело подчертавам че са си в срок към момента но вече аз не издържам без телефона си .
Публикувано Юни 12, 201510 гд Само, моля те, не цитирай предходно мнение! Иначе при мен проблемът беше точно в магазина - аз получих телефона с куриер при преподписване по телефона. Като видях изгорелия пиксел, звъннах в магазина, но от там отказаха да го обслужат, с оправданието, че не бил закупен от магазин, на 1515, където бях преподписала също не можеха да ми помогнат, защото трябваше да се развали новоподписания договор (имах право, но не исках) и да върна телефона, после на ново да правим цялата каскада с чакането на куриера и на друг тарифен план, защото промоцията беше свършила. Написах оплакване в страницата им, стандартната бланка, но понеже ги следя и във фейса, намерих удобен момент да се включа с негативно мнение за обслужването в магазина. Ефектът беше поразителен, веднага ми поискаха да има опиша случая, след половин час се обади една жена, която отговаря за замените и ме покани още на същия ден да отида при тях в централата им в Бизнес центъра и да го заменим и готово. Просто не повярвах на очите и ушите си, но явно рейтинга в социалните мрежи има голямо значение.
Публикувано Юни 12, 201510 гд Да, явно, като се има предвид хилядите случаи на размотаване по сервизи и проблеми, които могат да се прочетат в интернет при търсене...силно се надявам това да стане практика и да забравим проблемите, но нашенските навици са много устойчиви и всеки, който дойде тук ги прихваща по подразбиране :-) А иначе жената спомена, че има някакъв срок за такава замяна и затова бързахме да е на деня или на следващия, може би голямо значение е имало, че телефона беше на два дни.
Публикувано Юни 12, 201510 гд Мирославе, моите съчувствия за душевните ти терзания около гаранцията, но този форум има строги правила за постването. Съветвам те да ги спазваш!
Публикувано Юни 12, 201510 гд И за грамoтнoстта. Купи си един учебник пo граматика и гo прoчети дoкатo ти сменят телефoна. Ще имаш oгрoмна пoлза oт тoва, а и времетo ще мине неусетнo.
Публикувано Ноември 23, 201510 гд Здравейте на всички, днес забелязах отзад на гърба на апарата ми две малки бели петна, които не разбирам как са станали и не мога да ги изчистя. Ако е надраскано ще си личи, че е надраскано поне ще се усеща с докосване някакъв релев. Въпроса ми е има ли смисъл да се изпраща в креатив сервиза за да поемат някаква гаранция или ще ме изкарат мен виновен, че не съм му сложил кейс за 70 - 100 лв. Апарата е 6s + и е на един месец. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 23, 201510 гд Аз бих изкарал виновен теб. Ако трябва да сме честни, това е най-логичното обяснение.
Публикувано Ноември 23, 201510 гд По скоро пробвай да го изчистиш - ако не се усеща релеф. Пробвай с нещо на без алкохолна основа, като тия спрейове за PC Lcd монитори дето са. Прилича ми на друг предмет оставил следи отзад. А креатив какво да направят ако е одраскано то не влиза в гаранцията че да го сменят. Ти да си жив и здрав. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 23, 201510 гд от koksibg
Публикувано Ноември 23, 201510 гд Мерси за инфото, наистина странно от къде дойдоха тези петна, по принцип си го нося в чантичка, но най вероятно е станало нещо от дамската чанта на жена ми, вчера на излизане и го дадох на нея, че на мен не ми се носеше чанта. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 23, 201510 гд Не е много разумно телефон без калъф да се носи в дамска чанта, в която на практика има всичко. Дано не е издрано наистина, пробвай да го забършеш с финна микрофибърна кърпа, за препарат не знам, защото, ако е нарушено покритието, ефектът може да е отрицателен. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 24, 201510 гд Не мога да го разбера какво е, както казах ако беше надраскан щях да го усещам при допир, това е все едно да си промени цвета от нещо, което е капнало върху него. Не работя с каквито и да било препарати нито пък жена ми да има нещо такова в чантата и, но както и да е явно ще се купуват калъфи ако не искаме да се случват подобни проблеми.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.