Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5s, заключен към Мтел, но с желание за употреба в USA

Featured Replies

Публикувано

Привет на всички,

Имам следният въпрос (проблем), на който търся решение от известно време. Проблемът ми е следният - притежавам iPhone 5s, заключен е към Мтел, но в момента съм в USA и ще съм тук до края на Септември месец. Налага се да си купя карта и съм се спрял на AT&T. Въпросът ми е дали ще мога да го подкарам с R-sim 10 или няма да мога. Понеже четох в интернет, в GOOGLE, във форума тук, но не мога да открия отговор на моя въпрос. Писал съм на 15 продавача в eBay, но всеки ми казва купи и пробвай. Един ми каза, че шансът е 50/50, а друг ми каза, че докато имам действащ договор, няма да стане отключването. Телефонът е с версия на софтуера 8.3.

Някакви предложения или съвети, понеже до сега никога не ми се е налагало да ползвам такива карти?

Благодаря Ви предварително,

Поздрави

Публикувано

Що направо не си купиш 5S с АТТ?

Публикувано
  • Автор

Цитирането на предходен пост се счита за спам!

Защото нямам гражданство и не мога да подпиша договор. А дори и да успея да си купя трябва 2 години да го плащам тоя договор, а ще стоя тук 4 месеца само. Попринцип не искам друг телефон, защото чакам да излезе новият и тогава да си го купя направо.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Не се мъчи с турбина.

Публикувано
  • Автор

Благодаря, а дали има друг начин да го отключа или да си търся нов телефон?

Публикувано

Има. Фабрично чрез ментел. Ако не ти е изпълнен договорът или няма как да го изпълниш - звънни утре в сервиза, имаме оферти.

Публикувано

150 лв в някой магазин на оператора. Ако не е на лизинг разбира се, или ако не дължиш такси.

Публикувано

Деси, писа наскoрo, че предлагат безплатнo, нo не знам дали важи oще.

Забележете, че човека е вече в САЩ.

Публикувано

Отключването от мтел е безплатно само ако се знаят двете имена и телефонния номер с който е закупен iPhone-а!И ако няма никакви задължения го отключват до 48 часа.Иначе предлагат отключване на цена 150 лева!Проверявах преди няколко дни...

Публикувано
  • Автор

Въпросът е, че в момента имам активен договор до октомври тази година и ми казаха, че като ми изтече договора тогава, а и другото, което е си оставих картата в България и вече не съм в България. Вероятно е да си намеря някоя 4ка или 5ца за 100$ износена или нещо счупено стъкло

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

UPDATE: Реших от любопитство да си сложа карта на AT&T и телефона ми я разчете и си работи перфектно. Не знам каква е причината, но си върви чудесно и се наслаждавам на 4G-то

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.