Публикувано Юли 16, 201510 гд Не мога да разбера каква е причинита да не ми допусне ънкаунта за актуализиране http://s587.photobuc...a/daas.jpg.html Редактирано Юли 16, 201510 гд от Miro-Ispania
Публикувано Юли 16, 201510 гд Пише че с твоето ейпъл ай ди са оторизирани 5 устройства, което е лимита на всяко ейпъл ай ди. Което значи, че в 5 телефона, таблети или компютри си вкарал това ай ди. Трябва да премахнеш някое от списъка и да добавиш новото което искаш да добавиш.
Публикувано Юли 16, 201510 гд Автор Това и аз го разбрах горе долу,въпроса е как да го направя за да си ползвам за сега само на този комп. От къде и как да отпиша не ми е ясно
Публикувано Юли 16, 201510 гд В iTunes горе в ляво бутоните > Store > Deauthorize all computers Редактирано Юли 16, 201510 гд от kawabiker
Публикувано Юли 16, 201510 гд Автор Пробвах ги още сутринта тези опциИ Но изписва това http://s587.photobuc...dassss.jpg.html
Публикувано Юли 16, 201510 гд Добре, бе, еб@си...гугъл транслейт нямаш ли? Или свали нещо, което си свалял преди с тоя акаунт, или седни на оторизиран преди компютър. От телефон също става. Изумявате ме направо.
Публикувано Юли 17, 201510 гд Автор Не става,каквото и да правя ми иска парола,вкарвам я и ми пише че са 5 ком Видях и обяснението в iTunes но не се получава
Публикувано Юли 17, 201510 гд Става , без да закачваш телефон, се логваш с акаунта с който си аутуризирал 5те компютъра и ги деаутуризираш от Store и чак след това правиш всичко останало и неказвай пак че нестава, защото туко що го направих !
Публикувано Юли 18, 201510 гд Имаш инсталиран iTunes предполагам - отваряш го, горе в дясно има иконка със силует на човече, до търсачката, цъкаш на нея и даваш account info, ще ти поиска да си въведеш паролата за акаунта, въвеждаш и даваш view account, отваря ти се цялата информация за акаунта, скролваш леко надолу и в края на първото каре има computer authorisations, срещу него пише колко компютъра са оторизирани, в твоя случай ще е 5 и има бутон deauthorise all, цъкаш на него ще се появи прозорец за потвърждение даваш първия бутон и си готов, после свързваш телефона и като те попита му казваш да оторизира този компютър. По-елементарно не мога да го напиша, дано ти е от полза!
Публикувано Юли 18, 201510 гд Автор Мерси dessy по вашия начин стана иначе от менюто горе в ляво нищо не ставаше.Благодаря отново
Публикувано Юли 18, 201510 гд Няма за какво, радвам се, че успя :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате