Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
Публикувано

може ли друг мирор.....

а иначе MotioX GPS има ли възможност да запише маршрута по който ходиш и после да те върне по него :confused: :confused:

Публикувано
Публикувано

Може ли да давате малко повече инфо за програмата - каква е, какво прави, платена ли е не е ли? Мерси

Публикувано

Като цъкнеш на линка за itunes ще прочетеш информацията за програмката.

Като цъкнеш на линка за download ще свалиш кракнатата версия на програмката и няма да плащаш.

Публикувано

имам следния проблем с ГПСа на телефона.....

намирам спътниците занимавам се известно време и изключвам програмата (дали motion X или xGPS) след 30 мин до час пускам отново програмата и хващането на спъници е мъка... неще и неще.... (едната програма държи антената на зелено все едно има сигнал а то няма... другата не зацепва въобще с минути...) респринг и работата се оправя..... ама всеки път респринг не си е работа :):);):rolleyes: някакви идеи???? как да спирам ГПСа преди да спра програмите

Публикувано
  • Автор

Излезна и новия ъпдейт

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Публикувано
iphone-gps-956.jpg
Публикувано
GPS-а минава през WiFi ли клетките на мобилния оператор. Няма реален GPS който да прави връзка със сателит. За това се слагат и тези алтернативни програми като хGPS например. Реален GPS ще има в следващото поколение IPhone което ще излезе.

Щом казваш :lol::p

П.П. Може ли някой да ми каже може ли и къде се слага самата карта за Motionx GPS понеже намерих конвертор за картата за да мога да го ползвам offline.

Публикувано

и все пак някой има ли отговор на питането ми по-горе..... относно рестартирането на телефона за да захапе ГПСа :lol: :confused:

Публикувано
NBT,

Има си отделна тема - xGPS

Мерси, моя е грешката, аз имах предвид Motionx GPS сега си поправих въпроса. Motionx GPS ми изглежда най-завършен и богат на функции но не ми се ползва интернет и се чудех може ли да се ползва и тази програма offline.

Публикувано
и все пак някой има ли отговор на питането ми по-горе..... относно рестартирането на телефона за да захапе ГПСа :lol: :confused:

Аз такъв проблем нямам и не знам как да ти помогна. Имам инсталиран offlinemaps и xGPS и двата си работят идеално.

Публикувано

още нещо.....

не съм моторизиран та ползвам автобус... по разни екскурзии ама и пеша да ходя батерията на телефона свършва за 3 часа... независимо коя от 2 те програми ползвам..... дисплея е намален на макс..... :mad::mad::mad:

по празниците бях в истанбул а там си трябва ориентиране.... имах подробна карта за xGPS но.... с това пестене на батерията...

а и там установих горния проблем дето уж gps а работи а всъщност не работи до нов рестарт

телефона ми е отключена версия.....

• 6 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

MotionX GPS

MotionX™

Category: Navigation

Price: $2.99

Released: Nov 03, 2009

Size: 6.3 MB

Seller: Fullpower Technologies, Inc.

Latest version: 9.1

299949744icon100x100.png

[download:3kyflwxj]http://dox.bg/files/dw?a=138ed7d9a4[/download:3kyflwxj]DOX.bg

New in this version

? Activity Modes: Auto, Run, Bike, Car, Sail and Fly mode added to the Track Recorder for even more accurate speed and location data.

? Faster & easier track & waypoint sharing.

? Quickly share your current location with one button click from the Status page.

? Automatically share your location at user-defined time-based intervals.

Публикувано

Здравейте,

Трябва ми програма, която прави точка на няколко секунди. Тази май ги прави на 30 секунди. Пробвах и GPSkit и при него е така. Ще маркирам трасе за колоездене с доста завой, а с тези програми нищо не става. Някакви идеи за програма или как да почне на ги маркира за по-малко време? Дано съм се изразил правилно, че не съм много наясно.

Благодаря предварително!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Latest version: 9.2

[download:2yyu6v72]http://www.appscene.org/download/VviGW93kwo658d58c993[/download:2yyu6v72]

New in this version  
? New Activity Mode selector includes 16 activities, for improved filtering of location data based on activity type.
? Quick access to preferred units (km, miles, knots) and speed display format (pace vs. speed) from the Track Recorder.

Публикувано

Версия 9.3:

- Оптимизации и оправени бъгове;

2shared.com

Свали

zshare.net

Свали

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

трябва ли wifi или EDGE или 3G в крайна сметка за MotionX GPS или е офлайн приложение, щото чета че трябва но се надявам новите версии да не са вече така

благодаря предварително

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
What's new in Version 9.4

Optimizations and bug fixes.

Свали

• 1 месец по-късно...
Публикувано

MotionX GPS 10.0

Свали

Ново
Информация за изкачване / слизане и наклони
Вече показва реалната скорост със която се движите и надморската височина
Нов интерфейс.
Коригирани грешки

Публикувано

Имам 1 въпрос за този апп. Има ли карта за планините примерно за Пирин за ходене пътеките и така нататък.

Редактирано от kdmion

Публикувано

Има топографска карта MotionX O-Terrain, която е доста добра. Има, разбира се и Google Satellite, Bing Aerial и т.н., избери си :biggrin:

Пътеки няма, но можеш да си свалиш от нета и да ги добавиш.

Редактирано от nickolayg

Публикувано

Version 10.1

• 1 месец по-късно...
Публикувано

What's new in [B][COLOR=Black]Version 11.1[/COLOR][/B]

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.