Публикувано Август 6, 201510 гд Здравейте, имам следният проблем с активация на iPhone 4. Телефонът е закупен от мен, пазя кутийката, на която пише сериен номер, партиден номер, ИМЕИ и т.н. ПРоблемът ми дойде от там, че направих нов iCloud акаунт и сега не помня паролата му. Не мога да я възстановя, тъй като не знам какъв имейл съм посочил, не знам каква рожденна дата съм посочил и т.н. Обърнах се към МТЕЛ и те ми казаха, че не могат да помогнат. Предложението им беше да се свържа с Apple. Знаете ли как да се свържа с тях, по имейл? Дайте някакъв мейл за връзка или друго предложение, с което да премахна този айклауд акаунт.
Публикувано Август 6, 201510 гд Съмнявам се и Епъл да ти помогнат, трябва да си знаеш всичко за акаунта, плюс тайните въпроси... Иначе на сайта им има съпорт, виж от там как ти е удобно да се свържеш. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 6, 201510 гд Ако пазиш документ за покупка, тогава няма да имаш проблем от мястото от което е закупен. Кутийката не е доказателство, трябва документ за придобиване.
Публикувано Август 6, 201510 гд Автор Ами той реално е закупен от Мтел, но от там ми казаха, че не могат да помогнат. Изобщо нямам идея как да го разкарам тва. Накрая ще го оставя за себе си и ще го ползвам към мтел.
Публикувано Август 6, 201510 гд Май не си много наясно с материята или не обясняваш както трябва. Противоречиш си в двата поста.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате