Публикувано Август 11, 201510 гд Здравейте, Имам следното колебание и ще се радвам някой с опит да сподели. Искам да разкарам един гугълски акаунт, но всичките ми контакти са там и винаги него съм синквал с всичките си телефони. В това отношение е универсален и бачка от blackberry насам през всякакви платформи. Сега се чудя в айклауд или в хотмейла да ги преместя. Някой ако има опит да сподели кое се синхронизира по-добре и кое е по-сигурно..? Ползвам и макбук, което малко натежава към айклауд, ама все пак хотмейл май е по cross-platform, ако мога така да се изразя. Но доколко работи добре..? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Публикувано Август 11, 201510 гд Привет, Аз от 2009 ползвам iCloud и съм изключително доволен - синхронизиран е на всичките ми ябълкови устройства и работи без грешка! От клауда можеш да експортнеш информацията в *.csv и ако имаш нужда да я качиш на друго място. За сигурността не се наемам да коментирам.
Публикувано Август 11, 201510 гд И аз съм доволен от iCloud, никога не ми е "изчезвала" информация и като цяло за мен е най - сигурно там.
Публикувано Август 11, 201510 гд Автор Да мерси за отговорите! Междувременно ги сложих и аз в клауда и вече виждам някои предимства
Публикувано Август 11, 201510 гд Абе май 2009 още нямаше iCloud според мен или бъркам?Иначе на мен ми изчезна един iCloud бекъп,така че все пак си имай едно на ум
Публикувано Август 11, 201510 гд Автор Не питах за бекъп, а за двупосочна синхронизация. С две думи контактите да са в клауда, а не запаметени на телефона.
Публикувано Август 11, 201510 гд Ми, то така става. Цъкаш contacts ON, потвърждаваш с merge и вече са клаудски.
Публикувано Август 11, 201510 гд Автор Аз качих в клауда през мака файл, експортнат от гугъл акаунт. VCard или нещо такова. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Публикувано Януари 18, 201610 гд Въпроса е сходен. Една девойка си е вкарала контактите (мисля че със сим картата) 200-250 бр. Тези които са на латиница са подредени и не са разделени* Тези които са на кирилица, са разделени с # между всеки. Иван # Иванка # И т.н. Гледах всякакви настройки, локализации и каквото се сетих. Моите са на кирилица и нямат разделител между тях. Влизах и излизах от акаунта, изключвах контактите, изтривах ги, но като ги включа се възтановяват по същия начин. Създадох нов контакт и него го разделя както другите. Преди бях виждал същото нещо, след рестор се оправи, но само временно, след време се получи отново. Може и да е коментирано преди, но не съм го видял. На девойката не и пречи, но мен ме човърка. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 19, 201610 гд Някои стари телефони слагат тагове в контактите на кирилица. Така са записани в сим, така са копирани.
Публикувано Януари 19, 201610 гд Саше, създадох нов контакт от телефона и с него е същото. Преди беше с галакси нещо. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 19, 201610 гд Някой беше писал решението тук, ама не се сещам в коя тема. victor11 май беше.
Публикувано Януари 19, 201610 гд "Саше Сашеее" прекарай ги през gmail и ми прати почерпката по еконт .
Публикувано Януари 19, 201610 гд То май са за мен! "Мнооо си тъп Сашеее" А Венко? :) Както се казваше в едно предаване.
Публикувано Януари 9, 20188 гд Здравейте, от известно време имам следния проблем. Ползвам IOS и Android устройства. За синхронизиране между двете ползвам Google като на IOS апарата е вкл. само контакти за синхронизация. Сега забелязвам, че като редактирам или добавя нов контакт на някое устройство не се синхронизира с другата система. Трябва ли да се прави нещо допълнително?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате