Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S грешка в iTunes (-1)

Featured Replies

Публикувано

Колеги, помагайте.

Направих всичко възможно и не мога да се оттърва от тази грешка. Било то в DFU mode, слагане на по-стари версии на iOS, промяна на hosts файла. Не става.

Ходих даже в 2 сервиза в града и ми отказаха да погледнат телефона.

Да, телефона беше jailbreak-нат, но не знаех, че Factory reset не трябва да се прави. Бях с iOS 8.1.2

Сега има ли някакъв начин да се оправи? Ако знаете някой сервиз в който сменят baseband чипа нещо... ?

Публикувано

Писали сме много пъти за тази грешка. Сменяй кабели, портове, компютри и когато в крайна сметка не се получи ще си сигурен, че е хардуерна грешка. Вероятно бейзбанд чипа.

Публикувано
  • Автор

Точно за това питам за такъв сервиз, пробвал съм всичко, което си написал.

Редактирано от ayiboan

Публикувано

Батерия сменял ли си?

Публикувано

Като си ъпдейтнеш iTunes , грешката ще стане друг номер . След това ще почнеш да четеш за нея, ще триеш фърмуери, ще ги теглиш пак през iTunes и пак нищо няма да стане .

В общи линии седиш и чакаш да излезе официалната 9 и със заключени пръсти се кръстиш да мине...

Проблема е в Епъл по-скоро този път

Публикувано
  • Автор

Благодаря за отговорите.

@Alxx®: Батерия не съм сменял, но едва ли ще е от това. Не виждам логика.

@kawabiker: И с по-стари версии на iTunes пробвах, само грешка (-1) дава, и на най-новата пак същото. Други грешки нямах. Само мисля, че като опитах да слагам iOS 8.1.2 ми даде друга грешка и това беше защото тази версия вече не се поддържало нещо си там от Apple. Дано както казваш с iOS 9 проблема да се оправи.

Някой ако има друга идея, нека сподели. Ще пробваме.

Редактирано от ayiboan

Публикувано

Вкарай го в ДФУ и остави iTunes да си дръпне последния фърм и сподели резултата и грешките ?

Публикувано
  • Автор

Пак същата грешка дава. Забелязах, че ми свали iOS 8.4.1

СНИМКА

Firewall и антивирусната са ми спрени.

Публикувано

Не търси грешка в софтуера. 1 е спорна грешка, но -1 е доста категорична - модемът не пали. Ще ти кажа връзката с батерията каква е - някои "сервизи" с двете леви ръчички късат едни контакти около батерията, които захранват модема. Гаден ти е проблемът и не се знае има ли оправия, но при всички случаи си за сервиз и то специализиран.

Публикувано
  • Автор

но при всички случаи си за сервиз и то специализиран.

Това ми е ясно. Проблема е, че не мога да намеря такъв сервиз. Тука в града няма такива специализирани.

Публикувано
Сервиз - тук сме ние. Преценяваш изнася ли ти, но предварително ти казвам, че -1 е тегава работа и не мога да обещая абсолютно нищо.
Публикувано

Аз имам една 5-ца със същата грешка. На 99% съм сигурен, че бейсбанда е причината. Въпроса е дали неможе да се нафлаши по някакъв начин поне като iPod да се ползва?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.