Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 6s, iPhone 6s plus - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Днес ми доставиха 6s - ката, 64GB grey от Ментел. Две седмици се надлъгвахме с тях, имат ли бройки, нямат ли и тн, докато не пуснах писмо с оплакване, като споменах КЗП и тн... На 15-тата минута ми се обадиха и...О, чудо! Имало бройка!... От 3 часа съм с апарата и впечатленията ми са прекрасни :smile: Няма никой от гореспоменатите проблеми и е пушка засега :smile:

Между другото, проверих го по imei, като се оказа, че си пише, че е предназначен за България, за Мтел... Едновременно с това е ФО. Интересно.

• Отговори 673
  • Прегледа 80.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Споделям впечатления от 6s Plus, 64GB, Gold + съпоставка спрямо 6 Plus. Относно външния вид и начина на изработка - разликата, която не видях да е спомената из мрежата, е че новият алуминий не е толк

• Имаше леко забавяне поради технически проблем. Всичко е наред вече. Apple TV вече поддържа и game-play Достатъчно, Епъл, достатъчно, покажете ни това, което чакаме...... Това са игри з

• С това събитие вече окончателно се видя разликата в политиката на Тим Кук за развитие на компанията. 1. Под негово ръководство Apple залага на разнообразието, но все пак се придържа към сравнително м

Добавени снимки

Публикувано

Има някаква врътка иначе няма как да продават на тези цени

Публикувано

В страницата на Епъл мтел ги дават като кариер съпорт!

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Публикувано

Аз също взех 6s в събота. Не го отворих в магазина а вечерта вкъщи и кво да гледам дисплея горе в вляво беше с тъмни петна - просто където и да браузвъш в менютата или в съфари на началната страница горе вляво беше си тъмно петно на дисплея и дразни много. В неделя го върнах и взех друг който си е ОК. Досега бях с петица и имам чувство че марката съм сменил. Много различно чувство ми дава 6s. В тази връзка искам да питам следното - когато отворя камера апп и скролвам photo-video-slo mo и на slo mo режима екрана потъмнява. Незнам дали ме разбирате. Напр. отваряте фото апп и гледате дисплея има нормална осветеност но когато смените на slo mo режим целия дисплея потъмнява като че ли филтър съм включил. Не знам да съм го срещал като коментар тук и искам мнение да знам в моя ТВ ли е проблема(на петицата нямах slo mo режим). Този път си взех и силиконов кейс на Апъл и много ми хареса материята на допир една мекичка и финна. Преди две години като излезе 5s Апъл пуснаха кожени калъфи и си взех кафяв но не ми хареса качеството, много бързо се захаби по ръбовете и стана много грозно и си казах другия път нема им дам пари за кожен калъф. Взех си също и Lighting dock този за зареждане който много ме изкефи. Същия цвят естествено space grey същия материал и е доста тежък/плътен а от долу е гумиран целия за добър грип. Като се сложи тел изглежда жестоко красиво.

d92ec8f12add5db9a3b06b3bbc03226f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Честито.

Няма за какво да се притесняваш и при мен потъмнява на slo mo...

Редактирано от Fakoni

Публикувано

Когато снимате Slow motion видео, екрана "потъмнява", защото минималната скорост на която може да се снима е по-висока от тази за обикновеното видео или снимка и изисква повече светлина. :smile:

Редактирано от SpiceBoy

Публикувано

Ако искате повече светлина, намалете fps-a от 240 на 120 (720p). Settings - photos & camera

Публикувано

http://hicomm.bg/revu-na-produkti/i-phone-6-s-plus-razmeryt-ima-znachenie-revu.html

Чат-пат излиза за четене нещо смислено, написано с акъл и аргументация.

Публикувано

Прочетох статията в хайком, но не пише камерата като е подобрена още ли липсва широкоекранен режим на снимане 16:9 (говоря за стоковото приложение) ?

Публикувано

И аз я прочетох,но прочетох и коментарите отдолу.Само бях чувал за интернет троловете ...

Публикувано
http://hicomm.bg/revu-na-produkti/i-phone-6-s-plus-razmeryt-ima-znachenie-revu.html

Чат-пат излиза за четене нещо смислено, написано с акъл и аргументация.

Статията не е за тук.Личи си,че я е писал новобранец и не споменава нищо,което не знаем

Публикувано

Всичко друго мога да приема, но Боби определено не е новобранец, бил ми е редактор и мога да кажа, че освен че е прекрасен човек е и много интелигентно и умно момче, не му липсва опит и пише чудесно. Какво би могъл да напише, което не знаем? Какво след като сме гледали представянето, а и вече доста хора имат апаратите?

Публикувано

Точно това казвам.Статията не е за тук.Не казвам нищо лошо.За мен е новобранец по темата.Не може да ходи със зарядно в чантата(колкото кибрит),а може да мъкне тази тухла?!

Редактирано от gogi6

Публикувано

@gogi6, статията е за личните впечатления и мнение на потребител ползващ iPhone 6s/plus/, което означава, че е точно за тук.

Публикувано

Мда,преминал от iPhone 5 на 6s plus;)5s,iPhone 6...?Какви да са му впечатленията?

Публикувано

Е стига де! Много от нас във форума преминахме от 4 /s/ на 6 /plus/, знаеш ли какво УАУ беше :). Дай да уважаваме мнението на другите, въпреки че не ни харесва.

Публикувано

Аз определено отдавна казвам, че не съм добре, ама хората в този форум определено все повече ме изумяват напоследък.

iPhone 6s, iPhone 6s plus - мнения и коментари

Това е заглавието на темата.

iPhone 6s Plus: силата на по-големия брат

Това е заглавието на статията.

Е, добре де, за къде е тогава тя, ако не за тук, при положение, че не става дума за чушки и домати?!?!

Всъщност не ми отговаряйте, защото ще кажа неща, които не искам.

Публикувано

Да намеря и аз някоя статия с подобно заглавие на някой болен андроид почитател и да я постна тук?!Решил си да купуваш 6s + и една такава статия те кара да се чувстваш по-спокоен(не визирам определен човек).А къде е писал,че не му се носи зарядно?!А тухла в джоба му се носи;)Силата на по-големия брат е в големината.И не разбрахме,16:9 снима ли?

Редактирано от gogi6

Публикувано

Ако не снима разчекнати снимки, лошо!!!

Публикувано

Това е софтуерно решение, не знам защо някой мисли, че с новия iPhone ще е различно. Или ще го променят за всички, или (както е в момента) ще го оставят еднакво за всички.

Публикувано

Не зависи ли от сензора?

Публикувано

Не. 16:9 е изрязан (crop) на стандартния 3:2. Мен също много ме дразни, че го няма, защото снимки гледам само на екран и затова ползвам ProCamera8.

Публикувано

През 2019 IPhone ще може да снима 16:9 снимки и Apple ще го представят като революция. Много сте се разбързали нещо.

Публикувано

Разбирам да е 2007, ама сега има избор. Който не му харесва..... Не ви бият да ги купувате

Публикувано

Момчета и момичета, да кажа на желаещите да го имат без да чакат: в Плесио има абсолютно всички модели на 6S и 6S Plus като памет и цветове.

Скоро са ги заредили и липсата на каквато и да е реклама и обявяване за наличностите явно ги поставя в положение на единствените, които имат доволно количество от всичко.

За търсещите изплащане вариантите са два: TBI и Пощенска банка, като вторите предлагат до 24 вноски без оскъпяване (лихва) на изплащане.

Аз си тръгнах с една 64-ка Rose Gold.

Впечатления като ги понатрупам (и ако ги понатрупам, разбира се).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.