Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 6s, iPhone 6s plus - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Това 12 къде го видя?

Не четете май.

iOS9 на 16-ти

“El Capitan will launch September 30.”

• Отговори 673
  • Прегледа 80.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Споделям впечатления от 6s Plus, 64GB, Gold + съпоставка спрямо 6 Plus. Относно външния вид и начина на изработка - разликата, която не видях да е спомената из мрежата, е че новият алуминий не е толк

• Имаше леко забавяне поради технически проблем. Всичко е наред вече. Apple TV вече поддържа и game-play Достатъчно, Епъл, достатъчно, покажете ни това, което чакаме...... Това са игри з

• С това събитие вече окончателно се видя разликата в политиката на Тим Кук за развитие на компанията. 1. Под негово ръководство Apple залага на разнообразието, но все пак се придържа към сравнително м

Добавени снимки

Публикувано

Скачам на едно AppleTV щом се появи в България .

iPhone-а ще го пропусна - S версиите никога не са ме блазнили до сега.

П.П.

Евала на Веско за пореден път.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Братле, самия ти си S версия, даже SS :D

Публикувано

Не знам дали е грешка, но има особена разлика в тежината на "старите" и "новите" телефони.

Screenshot%202015-09-09%2022.49.23.jpg

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

original.jpg

А това беше едно време....

Публикувано

Не знам дали е грешка, но има особена разлика в тежината на "старите" и "новите" телефони.

Screenshot%202015-09-09%2022.49.23.jpg

Има допълнителен хардуер вътре все пак -touch ( taptic engine )

Редактирано от kawabiker

Публикувано
Братле, самия ти си S версия, даже SS :D

Аз съм double S,Apple още имат да ме гонят :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Шамане, не видях само тъча. Той просто е единственото различно. По-бърз процесор А9, М9, снимки 12 Мп и светкавица дисплей. Друго? Лайв фотос - с тоя 16 ГБ версия като направиш 100-тина лайв фотос и си без място ... Не знам честно казано ... Аз за себе си съм към 7.

Ти минети ли искаш да прави, за да кажеш, че има нещо различно....Егати хората с егати очакванията!

Публикувано

Казаха и за iOS 9 - май че беше 16-ти

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Ако забелязваш аз съм с 5s. И не очаквам да прави .... Но разликата която виждам аз е тъча, спрямо 6. Както и да е...

Публикувано
original.jpg

А това беше едно време....

Да не бъркаме стилуса за телефон с този за iPad-а :)

Много художници, инженери и дизайнери в днешно време ползват таблети.

Публикувано

Някой ще може ли да качи линк с пълното видео, след като приключи представянето? благодаря.

Публикувано

Рано е за това. След някой час ще го пуснат и Епъл.

Публикувано

тъкмо проверих. вече е онлайн

http://www.apple.com/apple-events/september-2015/

Публикувано

Пуснали са и tvOS beta.

Публикувано

Човекът, който презентираше "новостите" в iPhone по едно време изпадна в безизходица и в отчаянието си да изкара нещата революционни така промени интонацията си, че чак прозвуча комично.

"Panorama, AUTO HDR, 5Mpx front camera - INCREDIBLE, OMG, WTF, EVALA!"

Aз лично намирам за абсолютно безполезно това с 3D-touch-a, дори не мисля, че бих могъл да свикна с използването му, абсолютна простотия. А ако 6S е с 1GB рам, просто... :D Като цяло смях, наистина.

Публикувано

Всъщност аз пък не мога да разбера какво значение има колко му е РАМ-а, при положение, че работи перфектно, няма лагове и забавяния и тем подобни работи. Андроид устройствата каквито и процесори с n-на брой ядра и 20 гигабайта рам да им сложат, пак не работят така гладко като Епълските. Мои наблюдения.

Публикувано

Защо ти е още рам? Т'ва да не андроид да има нужда от 4GB? Даже от другата година ще са с по 6GB андроидите.

Публикувано

Като цяло тезата ви е изцяло правилна и казана в следния контекст - "За какво ти е iPhone 6S, iPhone 6 работи достатъчно гладко и снима не по-малко добре".

Разбира се, някой може да мечтае за розов :D

Публикувано

Именно 3D touch-a е новото и "ексклузивното" за 6S. Това е "иновативното нововъведение", така както Touch ID беше при 5s. Ако забелязахте, тази технология не присъства дори и в iPad Pro.

За вдигането на мегапикселите беше време, но както казаха на ивента, с увеличаването им, малко или много деградира качеството. И тук влиза в ролята си новия процесор и софтуерни оптимизации на Епъл, които да пооправят нещата бързо и ефективно.

Изненадващо за мен новите телефони ще снимат в 4К, без да има почти никаква възможност да си гледаш пълноценно видеото на друг Епъл дивайс с изключение на iMac 5K. Колко от нас са с такъв? Ще се забележи разлика и на лаптопите с ретина дисплеи, но няма да е напълно пълноценно. Странно е и че новото Епъл ТВ (най-интересното от анонса тази вечер) няма да поддържа 4К. Ясно е, че съдържание още няма, ама да можеше поне по AirPlay да си пуснеш видеото от телефона. Дори с HDMI адаптера на Епъл ще може да се изкарва до 1080p.

А, и още нещо. Не знам с какъв битрейт ще снимат телефоните в 4К (и дали ще има опция за избор на 1080p), но на модел с 16гб, ще можете да заснемете не повече от 50-60-тина минути видео и то при положение, че телефонът ви е празен.

Предната камера получава добър и дългоочакван ъпдейт. 2 мп ставаше само да си ги гледаш на телефона, нещо като с камерата на iPhone 3g.

Аз лично най-вероятно ще пасувам със S-ката. Всички лийкове се оказаха реалност и просто не са достатъчни за един ъпгрейд, който да си заслужава парите.

С нетърпение очаквам Watch OS 2 ъпдейта, който коренно ще промени използваемостта на устройството, но имам притеснения за живота на батерията... А и май ще трябва да се ъпдейтва и телефона, за да може да се изтегли, което значи чао на джейла.

За iPad Pro мнението ми е, че е тотално разочарование. Изсмукани през пръстите бяха доводите на Епъл, че едва ли не ще има широка употреба.

Кой рисува на таблета си? След като изработиш шедьовъра, какво правиш с него?

За сериозна MS Office работа жизненоважни са добри copy/paste бутони. С това нервиращо тапване по екрана не стават нещата. Ако пък си купиш и клавиатура за 150$, защо не си вземеш макбук на първо място, който ще е доста по-продуктивен (а може би и по-евтин и с повече пространство и съвсем малко по-тежък)..

Ще се повторя, но само един мултитаскинг (и то позволяващ ползване на само 2 приложения едновременно) не прави дадено устройство много по-производително. Доста по-важно е да бъдат изработени нови приложения за про юзъри, нещо в което Епъл има дългогодишен опит, но напоследък пренебрегва за сметка на бързата печалба и цената на акциите си. iPad крещи от нужда за професионален софтуер за фотография и видео - тип Aperture и Final Cut. iMovie и Photos са играчка за средностатистическия потребител, който е доволен на това да сложи 1-2 транзишъна и музикален фон или да кропне и изсветли дадена снимка. Правил съм си опити с това колко бързо свършвам нещо от ежедневната ми работа на iPad и на компютър. Резултатът беше, че да работя на iPad ми отнема 3 пъти повече време. Устройството е удобно за консумиране на съдържание, но не и за създаване и никога няма да бъде в този си вид и докато от Епъл не попроменят коренно ОСа.

Публикувано

Dean@

От изказванията ти заключавам че, новостите в iPhone 6S са простотия и ти никога не можеш свикна с тях! - цитат.

Проблема е в теб, не мислиш ли? Ползвай същият епитет.

Редактирано от baronbg

Публикувано

Познаваш ли някой в средите на художници, аниматори или други? Кой рисува ли, всички, които са запознати с технологиите.

Публикувано

За 3D touch-a мисля, че е тъпотия и не смятам, че въобще е нужно на когото и да било. Не смятам, че това е достатъчно впечатляваща новост за iPhone, каквато беше touch ID в 5S, a гледам, че такова се опитвате да го изкарате.

Публикувано

Аз пък гледам, че се опитваш да ни вкараш в твоите релси ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.