Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 6s, iPhone 6s plus - мнения и коментари

Featured Replies

• Отговори 673
  • Прегледа 80.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Споделям впечатления от 6s Plus, 64GB, Gold + съпоставка спрямо 6 Plus. Относно външния вид и начина на изработка - разликата, която не видях да е спомената из мрежата, е че новият алуминий не е толк

• Имаше леко забавяне поради технически проблем. Всичко е наред вече. Apple TV вече поддържа и game-play Достатъчно, Епъл, достатъчно, покажете ни това, което чакаме...... Това са игри з

• С това събитие вече окончателно се видя разликата в политиката на Тим Кук за развитие на компанията. 1. Под негово ръководство Apple залага на разнообразието, но все пак се придържа към сравнително м

Добавени снимки

Публикувано

Здравейте, не знам дали тука е мястото да пиша по този въпрос, но ако не е така моля ви поправете ме. Става дума за закупуването на iPhone 6s от щатите. В сайта на епъл никъде няма възможност да се купи sim free. Още при избора на модел, цвят и капацитет дава да се избере един от четирите оператора там. За разлика, при iphone 6 най-отдолу под изброените оператори, има опция за закупуване на sim free. Не знам това на какво се дължи, дали защото все още не е започнала официалната продажба на телефоните, дори и pre order-те, но ако не ме лъже паметта, миналата година при iphone 6, имаше вариант за избор на sim free телефон още от самото начало. Ако някой е по-запознат, моля ви нека го сподели.

Благодаря! :smile:

Този от 649 $ е отключен , без да избираш оператор е номера , ако не взимаш т-мобайл или атт за 649 $ те са отключени и идват с една неактивна сим карта .

Така беше 2 поредни години, предполагам , че и сега ще е така ...

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Аха, ами то ще си покаже. Лошото е, че моят човек е до 01.10 в САЩ и не знам дали въобще ще може да се вреди за една 6s-ка 64GB в магазин на apple. Поне там ще попита на място и ще го мислим... :)

Редактирано от bache_kolio

Публикувано

Миналата година си взех Т-Мо без договор и е отключен, така че ако искаш да се вредиш, това е начинът.

Редактирано от killer4o

Публикувано

Аха, ами то ще си покаже. Лошото е, че моят човек е до 01.10 в САЩ и не знам дали въобще ще може да се вреди за една 6s-ка 64GB в магазин на apple. Поне там ще попита на място и ще го мислим... :smile:

Забрави за редене по опашките за Епъл стор при старт на нов Айфон. Това е за лудите само... Твоят човек да пробва в Best Buy или някоя от другите вериги, които ще го предлагат, но най-вероятно ще са ограничени първоначалните количества.

Публикувано

Да разпъва палатката от сега :)

Публикувано

Само аз ли немога да отворя apple.com или просто тия угасиха сървърите или им се бъгнаха !? :|

Публикувано

Не си само ти. Нещо май ограничиха достъпа от Бг?

Редактирано от bache_kolio

Публикувано

ЦРУ вероятно ;)

Ето при мен:

946fd0b7aabbc3412d0e4eea7f65bd6e.jpg

Публикувано

Жорка през браузер не стаа , ама бях забравил за аппа , влизам да поръчвам :)

Ааа и през аппа се ъпдейтват тия ...

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Ако гoвoриш за преордер, и през телефона обновяват страницата за поръчки.

Публикувано

Да , мислех че вече са пуснали , ама не им се пипа в събота на тиа ламере мързеливи :D

Публикувано

През апп-а винаги е най-бързо :)

Заради скока на лирата и тази година малко по-евтино е от Германия да се взима. Гледам и че в Англия по-бързо се свършват бройките..

Поръчах моя, чакам го началото на октомври :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Началото на октомври шипнат там или да дойде тук ?

На мен ми написаха 6-12 доставка и им теглих една ...

Редактирано от kawabiker

Публикувано

25.09 шипнат там. Първите дни на октомври - в ръцете ми :)

Публикувано

И аз си поръчах 6S plus от Германия. Ако има мераклии мога да взема повече. Цената ще е по-добра и от немския Епъл стор.

Публикувано

Началото на октомври и аз чакам моят 6S :)

Публикувано

Всяка година ги гаврят със стари модели. Винаги има такива, коИто се връзват ;)

Публикувано
И аз си поръчах 6S plus от Германия. Ако има мераклии мога да взема повече. Цената ще е по-добра и от Епъл стор.

Кажи за каква сума става дума, за 6S+ ?

Публикувано

И аз се интересувам от цената.

Публикувано

Пишете на лично модел и ГБ да не разводняваме тук.

Публикувано

Това вярно ли е сега че на Pre-order от USA си избираш T-mobile плащаш си 649 долара и идва с неактивна сим карта,след което е изхвърляш и си ползваш нашите?

С други думи телефона е Unlocked ако избереш T-mobile. :scratch:

Цък.

Публикувано
  • Автор

Така е от миналата година.

Публикувано

Така е даже от 2 години

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.