Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос за линковете от форума

Featured Replies

Публикувано

Искам да попитам учтиво дали има някакъв трик при който старите линкове от да сработват,а не да ме препращат към главната страница?Вече 1,20 минути се боря с търсачката и не откривам нищо по темата,затова ви моля да не ми се нахвърляте отгоре.И...да определно имам фобия от подобни реакции в този форум.Благодаря предварително.

Публикувано

Ами копирай само линка и го сложи в експлорара , без тези [/DOWNLOAD] отпред и отзад само линка м/у тях . :)

Публикувано

Човека има предвид линкове към теми във форума (като в този пост ). За съжаление няма как да се оправят автоматично.

Публикувано

Извинявам се, не съм разбрал добре.

Публикувано
  • Автор

Не мога да се оправя нещо.Как да стигна до тази тема на Aveliky например http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=872

Публикувано

В кой пост е даден този линк?

Публикувано
  • Автор

Аха.Значи не е възможно нищо да се направи и старите линкове и препратки са невалидни.А ръчно мога ли нещо да направя?

Публикувано

На всеки пост в дясно има номер чукни на него, после копирай линка и го дай тука.

Публикувано
  • Автор
http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=872 това е линка и предполагам че 872 е номера,а иначе е взет от поста за темите за winterboard http://bgiphone.com/showthread.php/218-Winterboard/page2?highlight=winterboard
Публикувано

Колко пъти да ти се каже, че не може нищо да им се направи на старите линкове? Разбери не може, освен ако от контекста на предните и следващите постове не се разбере към коя тема е бил линка. В случая линка който търсиш е този -> http://bgiphone.com/showthread.php/596-BGiPhone-iPhone

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Воден от вроденото ми чуство за справедливост rolleyes.gif, бих искал да отправя призив към модераторите на форума. Наистина е трудоемко и досадно, но смятам, че ще бъде изключително полезно, особенно за новите потребители на форума.

Както всички знаем форума ни претърпя неколкократни промени и в резултата на това, много от линковете посочени в темите и коментарите са невалидни. За съжаление, автоматичната корекция на проблема е технически невъзможна.

Та молбата ми е, ако модераторите срещнат broken links да ги коригират, когато и ако е възможно, особенно когато става въпрос за нещо важно.

Давам пример, който наскоро ми направи силно впечатление.

Нов потребител се опитва да инсталира приложение на телефона си и получава грешка 0xE8008001. Ако допуснем, че е прочел и спазва правилата на форума, той незабавно се отправя към търсачката и търси за тази грешка.

Веднага намира тема озаглавена "Проблем с iTunes", цъка отгоре и вижда, че решението на проблема излежда по този начин:

Направил ли си това?

viewtopic.php?f=7&t=1374

а линка е невалиден и води към началната страница на форума. Останалите резултати от търсенето - също. В резултат, потребителя поства тема с проблема си и моментално получава предупреждение/наказание за наспазване на правилата и не ползване на търсачката.

Предварително благодаря за усилията на екипа!

10x.gif

Публикувано

По принцип това правя всеки ден. Днес например ми попаднаха Safari Download Мanger, Mjoy и др. като линковете и шотовете им са оправени. Нормално е едно приложение/игра да търпят промени (update) от което следват коментари по темата и страниците се редят. Но не е нормално някой да тръгне и да сваля точно от първи пост, като за година се смениха две платформи.

Публикувано

Съответно благодарено!

Имах предвид по-специално линковете към вътрешни теми, а не към приложения.

За тях е ясно, че няма шанс да се поддържат актуални, най-малкото поради факта, че някой файл-сървъри ги трият след определен период от време и/или след сигнал за "лицензни недоразумения" naughty3.gif

По-скоро имах предвид ,както в случая посочен по-горе, линковете от този тип да се коригират с новите:

Стар линк: http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1374

Нов Линк:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.