Публикувано Октомври 6, 201510 гд Автор Опита до сега показва, че такива срещи се случват в София. Нека да видим как ще се развие тази идея де.
Публикувано Октомври 9, 201510 гд Автор Гоце само да даде новия адрес на кръчмата и отиваме там. Вече сме трима. Още двама, трима са сигурни ако не са възпрепядствани на датата. Софиянци, засрамете се!
Публикувано Октомври 9, 201510 гд Абе аз викам, ако се посъберем как си е ред, да скокнем пак в Мр. Пица, в Лозенец. Идеален им е вторият етаж за срещи.
Публикувано Октомври 28, 201510 гд Автор 7-ми наближава. Ще потвърждаваме ли някакви бройки за да запазим место в пицарията?
Публикувано Октомври 28, 201510 гд За 7.11 @mirror @gogi6 @Alxx® @Asen_77 @neol23 7-ми наближава... Засякохме се
Публикувано Октомври 28, 201510 гд На седми имам изтощително пътуване до Свищов и не мога да обещая, че ще съм в състояние да дойда. Освен това, отново не съм сам и се съобразявам
Публикувано Октомври 28, 201510 гд Автор Сега разбрах, че и аз няма да мога за събота 7-ми. Ако нямате против да го преместим за неделя 8-ми. Може и да е следобедно например?
Публикувано Октомври 28, 201510 гд Явно на някой булката е на изпит, а на друг празнува РД. Хайде на 8-ми.
Публикувано Октомври 29, 201510 гд Както и MMJ разбира се Чат-пат си влизам във форума, не знам как съм я пропуснал тази тема... едва днес я видях. С удоволствие щях да дойда, но не съм в София и ще пропусна.
Публикувано Октомври 29, 201510 гд От всички теми за срещи само едно нещо ми стана ясно, че предложенията са винаги в петък, събота или в неделя. Явно за повечето хора е проблем това. Дайте дата за през седмицата и да видм резултата. Всички казват "да бе, та ние сме на работа"... ми кой не е?!?! Дайте да направим среща за тези които не работят и сутринта няма да им се налага да стават рано. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 2, 201510 гд Автор Няма сериозна бройка желаещи, затова няма нужда да запазваме, а само да решим къде и ще отидем. Не вярвам неделя вечер да е пълно и да няма място.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.