Публикувано Ноември 2, 201510 гд Няма сериозна бройка желаещи, затова няма нужда да запазваме, а само да решим къде и ще отидем. Не вярвам неделя вечер да е пълно и да няма място. Ако се ходи в публичен дом определено ще е пълно.
Публикувано Ноември 3, 201510 гд Има предвид да тестваме телефоните с мацките в Клеопатра. Лъчо, поне да почерпиш Сашо, няма да откаже един lap dance от руса мадама. Редактирано Ноември 3, 201510 гд от emco83
Публикувано Ноември 3, 201510 гд Мирко, камерите са местенца за вграждане на твоя юсб донгъл в нечия дамска платка Ама са цифра.
Публикувано Ноември 3, 201510 гд Аз съм свикнал на мен да ми плащат, тъй че много им поздрави от дънната ми платка!
Публикувано Ноември 4, 201510 гд Автор Бройката става малко различна от първоначалната. Който ги познава, ако сметне за нужно, нека да запази една маса за 10- тина човека.
Публикувано Ноември 4, 201510 гд Къде ги видя 10 човека? @Alxx x2 @gogi6 @mirror @Asen_77 @MMJ @emco83 @neol23 не разбрах дали ще идва или ще яде бой от жена си, защото ще ходи в публичен дом... @asen4o0 е под въпрос Нека се запазят 8 места, а пък ако дойдат още хора ще намерим къде да ги настаним. Неделя е, тъй че едва ли ще има голяма навалица.
Публикувано Ноември 4, 201510 гд Лъчко от три години все "идва", а откога ми виси бутилка Джак, няма и да казвам.
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Поредната тема за среща, в която Лъчко демонстрира, че е чехльо. Лъче, ама ти не си идвал на среща от три години бре, майка. Каква една пропусната, какви пет лева? А бутилчето с пиене ми го висиш пет пълни години. П.П. Ти и за сина ти "почерпи" навремето...да е жив и здрав.
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Последният път беше... май имаше някакъв мач на Лудогорец с Ливърпул.
Публикувано Ноември 8, 201510 гд На третия етаж има маса за осем човека. Защо ли пак съм първи Чакам ви на ет.3
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.