Публикувано Март 12, 201016 гд Със помощта на тази програма лесно можете да направите рестарт, респринг или да изклучите телефона си. Задържате за 3 секунди Power бутона. Програмата също така е достъпна във Cydia във сорсовете на ModMyi и xSellize. Как да инсталираме .deb файлове? Редактирано Март 12, 201016 гд от john_digweed
Публикувано Март 12, 201016 гд Тази програма съм я пускал много отдавна още по времето на FW 2.2.1 , и мисля че при 3.1.2 вкарва в Safe Mod и не работи коректно!
Публикувано Март 12, 201016 гд Автор За 3.1.2 не мога да кажа точно, но при мене работи безотказно на 3.1.3. П.П Не намерих друга тема на GPower и за това пуснах, че и беше 1.0 и 1.0.1 версия.
Публикувано Март 12, 201016 гд При мен когато задържа бутона и ми излезе менюто на Gpower и ми забива телефона....
Публикувано Октомври 14, 201015 гд GPower Pro v3.0 GPower Pro в момента поддържа всички версии на IOS устройствата и всички фърмуери IOS. П.П. SBSettings изчезва завинаги от телефона ми. Остава само гадния навик със слайд по статус бара.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.