Публикувано Август 20, 20169 гд И моя, но дори да е изтекъл, след подновяването би трябвало седмица поне да държи.
Публикувано Август 20, 20169 гд Нещо се опитват да ни откажат от джейла...Не знам на мен ли само ми се струва, но е като да му изтича модата вече.
Публикувано Август 20, 20169 гд За вас ако е мода, за мен е право да ползвам устройството както искам.
Публикувано Август 20, 20169 гд При последния джейл-инструмент ясно ни показват, че все по - "тоталитарна" става цената на такова "право". Аз не помня откакто ползвам iOS (4), да е имало такъв брак при пускането на джейл, каквъвто е като тенденция вече повече от 9-10 месеца. Няма я и тази еуфория при разработчиците на туикове в Сидия- при доста такива поддръжката отпадна. Аз вече не виждам "право на избор" в джейлването, а ограничения с които трябва да се съобразяваш (ре-джейл при рестарт, сертификати със срок и т.н.)
Публикувано Август 20, 20169 гд Имаш избор все пак. За мен не е проблем ре-джейла при рестарт, тъй като това ми се случва много рядко. Процедура от 10 секунди, предполагам не е чак такава мъка. Искам да си ползвам телефона, както ми е кеф и за това аз съм направил своя.
Публикувано Август 20, 20169 гд И аз искам джейл,но след рестарт да повтарям процедурата никак не ме кефи.....дано излезе ънтетърд джейл!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 25, 20169 гд Вчера излезе клип с джейл работещ на 9.3.4, но не е настоящият джейл де.
Публикувано Август 27, 20169 гд Тия ще ме откажат от джейла... Сега сертификатти untrusted а уж всичко е ОК до 2017... идиотщина, писна ми от рестори....
Публикувано Август 28, 20169 гд 5 hours ago, The Shaman said: Кога "сега"? Ми днес...След рестарт не тръгва процедурата от Pangu... Untrusted Enterprise Developer ...и дотам... Отделно от тва някой туийкове поне при мен ме вкарваха в bootloop.. ще изчакам 10 ката и оставам стоков до читав джейл/АКО изобщо излезе такъв/
Публикувано Август 29, 20169 гд On 29.07.2016 г. at 4:19 PM, Grievous said: Pangu пуснаха английска версия за Windows. Вижте в официалния сайт. Сутринта ъпдейтнах апплист от Cydia и ми изчезнаха всички приложения от аппсторе: рестарт не помогна, а паметта си е пълна ? Някой да има идея как да ги върна или да ги инсталирам едно по едно от апсторе ?
Публикувано Август 29, 20169 гд Имам да. Лошото е, че като рестартирах и ми изчезна иконката за джейл. През Cydia impactor ми дава грешка и оттам не става джейла; от jeilbreakme9.com пак ми дава грешка, че неможе да се изтегли напълно. Незнам какво му стана след ъпгрейд на апплист-а ? Редактирано Август 29, 20169 гд от jordan00
Публикувано Август 29, 20169 гд Рестартирай и изчакай без да бързаш!Поне 4-5 мин.без да пипаш телефона.
Публикувано Август 29, 20169 гд Изчаках и пак не става...! Освен да ресторна пак до 9.3.3 и тогава да джейлна ?
Публикувано Август 29, 20169 гд 9.3.3 подписва ли се още? Ако не от Settings/General/ reset оттам да го ресетна ? * Вкарах телефона в ДФУ мод и тръгнах да ресторвам през тунса и ми изписва тази грешка: "the disk you are attempting to use is full". Някакво решение? Редактирано Август 29, 20169 гд от jordan00
Публикувано Август 29, 20169 гд Влез в Settings/General/Storage&Cloud Settings, изтрий нещо да освободиш поне 100mb и рестартирай телефона и може би ще ти изскочат приложенията. Имах подобен проблем на iOS 8.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.