Публикувано Юли 25, 20169 гд Явно не чете и джейлва ей така, да има! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!
Публикувано Юли 25, 20169 гд Недоразумения винаги е имало!Сега с тези ръководства в тубата (примерно)писането малко не се ли обезсмисля?Я питай как се прави мусака и да видиш колко ръководства ще се изпишат
Публикувано Юли 25, 20169 гд Само не разбрах някой нещо успял ли е да инсталира от сидия? Appsync, Ifile, Activator, Appcake...
Публикувано Юли 25, 20169 гд IFile,Filza,Priority Hub,Activator,iTransmission,Nude Keys,Speak Notifications,Forecast,Kodi,Virtual Home.. работят при мен
Публикувано Юли 25, 20169 гд При мен сидия не се появява, обаче съм на 9.2.1 пробвах процедурата около 15 пъти от онлайнджейлбрейк.комНякой да е успял да джейлне с 9.2.1?
Публикувано Юли 26, 20169 гд 11 hours ago, MagicNAS said: След рестарт джейла изчезва трябва да се стартира PP иконата наново Стартирам иконата наново, заключвам ръчно с хоум бутона. Устройството се рестартира и отново джейла не работи. Не знам какво правя неправилно, опитах няколко пъти.
Публикувано Юли 26, 20169 гд Заключвам го ръчно защото така пише след като натиснеш в кръгчето, а нотификация не получавам.
Публикувано Юли 26, 20169 гд Е това правя вкл. оторизирам приложението в дженеръл. Но не се появява нотификация.
Публикувано Юли 26, 20169 гд 3 hours ago, londongunner said: Не цитирай. Има я в сидиа, но не ми позволява да я инсталирам!? Изписва ми recheck
Публикувано Юли 26, 20169 гд При мен се получи. Благодаря съфорумници. Приложението РР се появява в нотификации след като му се доверите в дженеръл.
Публикувано Юли 26, 20169 гд Успях да инсталирам Springtomize; iFile си работи нормално,НО още мендразни факта, че не ми работи music приложението!!!
Публикувано Юли 26, 20169 гд С pphelper-a не стана, прочетох, направих , но не стана . Нямаше да питам ако е станало, така че ако може специално за мен го напиши още веднъж.
Публикувано Юли 26, 20169 гд Ето специално за теб мързел, да прочетеш 5 поста по нагоре ....Първо стартираш РР приложението. След това трябва да те попита дали искаш да получаваш уведомления. Натискаш ОК, после се появява кръгчето, където гасиш телефона. След това трябва да ти се покаже уведомление - нищо не бараш и чакаш телефона да се рестартира. Това е процедурата.Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.