Публикувано Юли 29, 20169 гд Pangu jailbreak IPA file NvwaStone_1.0.ipa http://dox.bg/files/dw?a=b82869ead1
Публикувано Юли 29, 20169 гд Джйелбрейк със Cydia Impactor Какво ви е нужно: 1. Свалете ТОЗИ .ipa файл. 2. Свалте Cydia Impactor. 3. Компютър с Mac, Linux или Windows. 4. Валидно Apple ID. Как протича процеса: 1. Разархивирайте Cydia Impactor и го стартирайте 2. Свържете вашето iOS устройство 3. Преместете (Drag&Drop) .ipa файла в отворената вече апликация: 4. Натиснете ОК за да продължите: 5. Напишете имейл адреса на вашето Apple ID: 6. Напишете паролата на вашето Apple ID: 7. Cydia Impactor автоматично, ще приготви всичко необходимо и ще подпише .ipa файла. Ако всичко е ОК, той трябва да бъде инсталиран на вашето устройство. 8. Отидете в Settings > General > Device Management на вашете устройство. Там ще видите профил с вашето Apple ID, влезте в него и натиснете Trust. 9. Намерете апликацията на Pangu във вашето устройство и я стартирайте. 10. Натиснете Start за да започнете процеса. П.С. Трябва да разрешите нотификациите и да заключите устройстовото след това. Нищо друго не трябва да се прави, то ще се respring-не само и това е всичко. П.С. За ваша сигурност си направете друго Apple ID, което не съдържа данните ви от ТУК. Изпробвано и работи.
Публикувано Юли 29, 20169 гд До колкото разбирам, на всеки 7 дена трябва да джейлвам, защото сертификата изтича, така ли е?
Публикувано Юли 29, 20169 гд Защо след ребуут сидия крашва и трябва наново да повтарям процедурата после всичко е ок до следващия ребуут ?
Публикувано Юли 30, 20169 гд Автор Е, чак да повтаряш процедурата не ми се вярва. 20-30 секунди от телефона и готово. Ще се оправи, само проверявай сидиа за ъпдейти. П. П. Ето тук е описано как да вземете сертификат за една година. По-късно ще го преведа стъпка по стъпка. Разбираемо е де. http://www.redmondpie.com/get-1-year-pangu-pp-certificate-for-ios-9.3.3-jailbreak-heres-how/
Публикувано Юли 30, 20169 гд Аз джейлнах по линка по-горе от Grievous и нямах проблеми. Не ми е искало и apple id.
Публикувано Юли 30, 20169 гд Какво стана сега ? Единствения начин за джейл със cydia impactor ли остана ?
Публикувано Юли 31, 20169 гд Проверих през iFile сертификата , както пишат в redmondpie , изтича 04 . 2017г , така , че няма грижи. Джейла ми е през сафари!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 31, 20169 гд И при мен е така: И аз съм с джейл от сафари, до 2017г. ми е сертификата. Редактирано Юли 31, 20169 гд от jordan00
Публикувано Юли 31, 20169 гд Който иска да провери до кога му е сертификата намира чрез iFile директорията - /var/MobileDevice/ProvisioningProfiles. Отваряте файла - и търсите този ред: Или за по-просто отивате до Settings > General > Device Management и ако сте с Enterprise, сте едногодишни.
Публикувано Юли 31, 20169 гд Едно въпросче да задам и аз, преди 1-2 месеца си ресторнах на чисто телефона с 9.3.2 с мисълта като излезе джейлбрейк направо да действам, Сега ми изниква въпроса, трябва ли да правя рестор на ново или мога направо да джейлна?
Публикувано Юли 31, 20169 гд Нито една версия на Коди не ми работиМисля,че прави конфликт с Audio Recorder!
Публикувано Юли 31, 20169 гд При мен не става, появява се това съобщение след Apple Developer Warning П.С. Проблема решен с новата версия на Сидия импактор. Редактирано Август 2, 20169 гд от mitak1969
Публикувано Юли 31, 20169 гд Нито една версия на Коди не ми работи[emoji20]Мисля,че прави конфликт с Audio Recorder! При мен бачкат версиите на коди но не ми показва директорията папката с m3u файла, задал съм да показва скритите папки !Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 31, 20169 гд Тези които не сме с едногодишен сертификат какво правим след изтичането?
Публикувано Юли 31, 20169 гд Китайската 1.1 през сафари ли. На onlinejailbreak.com пише че вече не работи.
Публикувано Юли 31, 20169 гд Аз преди бях с китайската и нарочно днес си рестартирах телефона и не ми даде да го джейлна наново със онлайн джейла както досега бях. Джейлнах го със cydia impactora и стана. С двете версиИ на джейла си имах по година сертификат!
Публикувано Юли 31, 20169 гд При мен дава валиден сертификат до 07.08.2016. Да разбирам, че след тая дата трябва да правя всичко на ново?
Публикувано Юли 31, 20169 гд Ако рестартираш;) Умната: http://9to5mac.com/2016/07/30/pangu-jailbreak-potential-hack/ П.С. Всичко е от пп хелпъра. Драсва едно кодче в root/Library и те така...бийте шамара на всички папки именувани PPHelperNS3 и спете спокойно.
Публикувано Август 1, 20169 гд Нямам нито една папка с подобно наименование, а съм с джейл през браузър и инсталирано PP25?!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.