Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Батерията ми изгърмя...

Featured Replies

Публикувано

Все бях гледал клипове за разни проблеми, чел съм статии за гръмнали батерии, "bendgate"-ове и прочее но не вярвах, че на мен ще ми се случи... Е случи се!

Имах 1 тестов телефон, който детето ползваше преди време 5С. Ъпнат до 9.02 без джейл.

След 1 часов разговор в Скайп, телефона загря ужасно и накрая изпука в ръцете ми. Резултата можете да видите по-долу:

388f189750124c41fbf7afd72f9294c0.jpg

Не знам колко се вижда, но дисплея в горната част на телефона е отлепен почти изцяло. "Отзява" почти по цялата дължина и от двете страни. Предполагам, че батерията се е подула. Не се е пръснала, защото телефона си работи. Гаранцията е изтекла вече ( купен е ноември 2013), но дали да не предявя претенции към епълката?

Направо съм в шок от случилото се.

Публикувано

Така се е уцелило , виждал съм 5, 5s така че не ме учудва. Но не е станало от сега със сигурност, тръгнало е от преди ...

Развий болтчетата отдолу и вдигни дисплея, въпреки че колкото и да е странно дисплеите винаги оцеляват :)

Редактирано от kawabiker

Публикувано

За телефон на 2 години не ми изглежда нормално подобно нещо. Според мен трябва да се заведе щета към Ейпъл, най-малко да се провери отговора им. За мен това е дефект, който най-малко би трябвало да се отстрани в Криейтив център за сметка на Ейпъл. Ако подаваш жалба към тях, ми е интересен отговора им!

Публикувано
  • Автор

Наистина нямам намерение да ремонтирам. Както казах телефона не се ползва в момента, но наистина е странно след 2-годишна употреба да се налага да го изхвърляш! (Имам и жив 3Gs). Днес ще говоря със съпорта на Епъл и ще споделя отговора.

Публикувано

Всяка батерия може да се надуе при определени условия. На сестра ми цамцунгът се наду преди седмица, на две години и месец, без да е загрявал.

Вместо жалби, свали я да не пробие, че газът е отровен.

Публикувано

Аз освен 3GS имам и 2G живо, което се зарежда всеки месец и си е наред. Според мен това трябва да си е дефект на батерията, който да си се признае, въпреки изтеклия срок на гаранция. Въпреки че има значение и как се зарежда ...

Публикувано
  • Автор

Update:

Обадиха ми се от Криейтив Център да ми кажат, че от Ябълката са ми пратили нов телефон и да отида да си го взема. Е взех го! Страхотна компания са тея и със страхотен маркетинг и СЪПОРТ!!!

A! Забравих да спомена: + 3месеца гаранция!

Редактирано от Tarashev

Публикувано

Браво на тях и честито на теб. Добрия маркетинга е доста Важен :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.