Публикувано Ноември 4, 201510 гд Здравейте колеги, вчера закупих Apple TV и си направих абонамент за HBO с идеята да гледам HBO GO на устройството. След като го активирах видях, че всъщност нямам такова приложение на Апъл тв-то. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
Публикувано Ноември 4, 201510 гд Първо можеше да попиташ преди да се набуташ. ATV 3 в момента е най-безмислената покупка. Няма как да имаш HBO GO на атв 3
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Автор Ами какво да ви кажа момчета, този път наистина избързах имах други неща на главата и просто отидох и го купих. Гледах, че има някакви видеа с HBO GO, влязох в сайта (българския) видях, че се предлага и в България, има и апликейшън за IOS и си казах, че ще е супер яко. Голямо разочарование, но понякога и така става А за ATV 4 пак ли така стоят нещата ако живееш в малка балканска държава ?
Публикувано Ноември 5, 201510 гд ATV 4 като излезе официално ще е ясно как стоят нещата. До тогава е гадаене.
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Автор Да, има го, но не го взех защото аз игри не играя а и в моя случай явно това с HBO не се поддържа в България а не е от устройството. Между другото, толкова много се разочаровах, че писах на HBO ... хахахах Не че ще има някакъв ефект, ама ей така да си кажа
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Аз взех един Chromecast (стария модел) точно заради HBO GO и Plex. Върви чудесно.
Публикувано Ноември 5, 201510 гд АТВ 4 го чакам към 20-ти и ще дам отзиви. Ако някой иска 2-ка да свирка на ЛС. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Автор Нямам търпение да кажеш как е Аз между другото намерих някакви варианти да се излъже, но не знам дали ще сработят. Като имам време ще ги пробвам и ще пиша
Публикувано Юни 12, 20178 гд И аз това се питам. Ще си задам въпроса и в главната тема. Интересувам се от закупуване на Apple TV 4gen, основно за подкарване на HBO Go, както и за по-бързо и лесно ползване на Youtube (смарт тв-то ми създава ядове с Youtube). Последно за HBO Go се е споменало преди повече от година, а от тогава насам е възможно да има някакво развитие.
Публикувано Юни 12, 20178 гд В моят случай нещата, които ме мотивират за покупка са: - HBO Go; - YouTube (да върви бързо и безпроблемно; интернета и рутера у дома не представляват спънка в случая); - iPhoto Library - да се вижда цялото съдържание (плащам допълнителен iCloud абонамент и снимките се синхронизират там автоматично); - Plex да може да върти филми със субтитри на кирилица; - Music приложението да достъпва безпроблемно музиката от компютъра (пуснат home share за тази работа); - някоя друга елементарна игричка; Подредил съм нещата по ред на важност. Не съм проверявал тази година докъде стигнаха нещата с каталога с филми под наем от iTunes Store-a и каква част от тях са дублирани с бг аудио или поне субтитри.
Публикувано Юни 12, 20178 гд Както е казано по-горе,HBO Go можеш да гледаш през AirPlay(не Mirroring) от самото приложение за IOS.Скачай смело
Публикувано Юни 12, 20178 гд Жалко. iPhone-a си го продадох преди няколко месеца. Нов мисля да взема чак след като видя какво ще излезе през септември. Уж преди време официално обявиха HBO Go за Apple TV, дори представител на компанията благодареше за предоставената възможност, а се оказва, че това може би се отнася само за Щатите? Не намирам логика в това, но...
Публикувано Септември 30, 20196 гд Малко да раздвижа темата...има ли HBO Go с Аtv 4 в момента за България или не? Интересувам се, тъй като сега с новата стрийминг услуга ще е яко (поне за мен). ПП. Сори ако вече е отговаряно на въпроса ми... Благодаря. Редактирано Септември 30, 20196 гд от amaret0
Публикувано Септември 30, 20196 гд До колкото знам, стрийминг услугата на Apple няма да е обвързана с HBO, но ще видим утре.
Публикувано Септември 30, 20196 гд преди 3 минути, chayanne написа: До колкото знам, стрийминг услугата на Apple няма да е обвързана с HBO, но ще видим утре. Да да, това е ясно. Но от Ноември ще я пускат (услугата), и на Apple TV ще е чудно като представяне (просто гледам комбинацията: игри(arcade)+hbo go+ apple tv+)
Публикувано Септември 30, 20196 гд Утре ли тръгва услугата, има ли инго дали ще има бг субтутри или колко ще струва в бг?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.