Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Изскочи ми проблем с булсата в кодито - излиза ми bulstacom Module import fail. Каналите се виждат, но не могат да се пускат. Идеи?

• Отговори 859
  • Прегледа 119.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бъзик бре, хора Просто толкова съм доволен, че нямаше как да не се похваля. Наличието на apps напълно обезмисля джейла. Да не говорим и че ако си вземем по един usb-c кабел, ще можем да си качим я

• Сега разцъках малко повече по менютата и открих причината за ошашкването на телевизорите. Settings -> Remotes and Devices -> Control TVs and Receivers - Off Sent from my iPad using Tapatalk В

• Гледам, че много специалисти има по темата, но нека да добавя и аз нещо. (0:00 - 1:43) първата част на клипчето стрийма е от Dreambox (1:46 - 2:05) пускам филм от таймкапсулата (2:06 - 2:38) пу

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Това го прави при грешна парола. Възможно е и по други причини, но при мен се появяваше, когато вкарвах грешна парола.

Публикувано

Да, това беше проблема, благодаря @johnnybravo !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Имам два въпроса.

1.Имате ли предства как стои положението с Popcorn Time на Apple tv 4??

2. Има ли разлика между това да си инсталирам kodi  по описания начин с xcode  и купуване на MrMC

Поздрави !!!

Редактирано от Emil Vasilev
добавих още един въпрос

Публикувано

Това е за iOS и няма как да тръгне на tvOS

Публикувано

И аз така си мисля.

Публикувано

А по втория въпрос има ли някой който ги е пробвал и двете върху TV OS  ???

Публикувано

MrMC не подържа addons

Публикувано

А при инсталиране на Kodi  през xcode работят ли add on-инте???

Публикувано

Да

Публикувано

Благодаря Ви за отговорите !

Сега вече знам че ще трябеа да си инсталирам Kodi.

Публикувано

А някой може ли да сподели ако е попаднал на някое интесно приложение за TV OS ???

Разпитвам Ви така защото имам Apple TV 4 от няма и седмица.

Публикувано

Здравейте, от скоро съм с AppleTV 4 и искам да попитам как мога да добавя даден видео клип в определена създадена от мен папка в youtube и как мога чрез друго устройство да използвам клавиатура, било таблет, iPhone или лаптоп с win 10, че писането от дистанционното става доста бавно ?

Публикувано

Свали си епълското приложение Remote от Appstore

Публикувано

https://itunes.apple.com/us/app/remote/id284417350?mt=8, ако е това приложението, инсталирах го на iPhone но не намира Apple TV- то, въпреки ,че ми е активиран Home Sharing .

Публикувано

Тръгна като ъпдейтнах последна версия на Apple TV- то :p

Публикувано

В следващия ъпдейт ще има поддръжка на bluetooth клавиатури. Въпроса ти за youtube изобщо не го разбрах, за какви папки става въпрос? 

Публикувано

Да добавя клип в плейлист от atv-то предполагам

Публикувано

Да, защото е глупаво да добавям от телефона за да го виждам в ATV- то

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Решението е малко дебилно, но все пак възможно. Отиваш накрая на видеото и ти излизат 2 опции под него - даваш на видео опции и избираш добавяне към плейлиста.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Днешният ъпдейт на Коди, доста забавлява . Горещо препоръчвам.

Публикувано

Аз от както инсталирах последният iOS не мога да ъпдейтвам Kodi. При опит за инсталация през xcode ми излиза това съобщение:

This app contains an app extension with an illegal bundle identifier. App extension bundle identifiers must have a prefix consisting of their containing application's bundle identifier followed by a '.'.

P.S. поправих се, забравил съм да дам име на приложението когато съм го подписвал. Последният ъпдейт е с нова дефолтна тема. 

Публикувано

Имах същият проблем с Illigal Idenfifier и си играх няколко часа ,докато го оправя. Междувременно преминах и през "бял екран' при стартиране на ъдейтната версия на старото ми Коди.  Оказа се някакъв проблем със сертификатите и тръгна ,след като си излязох от профила в Xcode, а след това изтрих всички провижънал и девелопърски сертификати.  Естествено потърсих доста в интернет , не съм го измислил аз . 

П.п @gorgior хареса ми новата тема , както бе посочено по-горе и при мен действа доста по-бързо от предишни версии , както и липса на лаг. 

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

От къде да си дръпна новото Коди?деб фаила?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.