Публикувано Септември 30, 20169 гд Платих си за 1 година, единствено заради Popcorn time, обаче пуснах 2-3 филма и нямат български субтитри. Същи филми в приложението за Windows ги имат.
Публикувано Септември 30, 20169 гд Първия избран филм който пуснахОт настройките предполагам си направил декодинга на cirilic
Публикувано Септември 30, 20169 гд Странно, но вече и при мен излизат български титри, но рестартирах бокса. Идея нямам има ли връзка. А Kodi какво повече има от MrMc?
Публикувано Септември 30, 20169 гд Коди има всичко!Може да слагаш добавки за всичкоФилми примерно.По-добри от Popcorn.Exodus примерно.MrMC е много,много орязана версия на Коди!
Публикувано Септември 30, 20169 гд По-добри от Popcorn? Имаш предвид, че с някоя добавка мога да гледам филми онлайн като Popcorn, но с по-добро качество или повече заглавия?
Публикувано Септември 30, 20169 гд Ооо да!Верно ли не знаеш?Exodus,1channel,Icefilms..и много други!Добавки има за почти всичко.Онлайн телевизии примерно..Ако напишеш в тубата Best addons for Kodi 2016 ще ти излезе доста инфоШегуваш ли се,или?!
Публикувано Септември 30, 20169 гд Не се шегувам, бре. Никога не съм ползвал Kodi. На PC е много гадно.
Публикувано Септември 30, 20169 гд Качих го Exodus, добре изглежда. При ъпдейт на aTV ще си останат ли или всичко наново трябва да инсталирам?
Публикувано Септември 30, 20169 гд При мен ъпдейт от 9 на 10 всичко си стоиСубтитрите настрои ли на Коди?
Публикувано Септември 30, 20169 гд 1Channel е всичко от което имам нужда що се отнася за филми! Бах ти торентите и чудесиите.
Публикувано Септември 30, 20169 гд Здравейте, имам нужда от съдействие за активиране и настройки на Kodi на Apple TV 4. От Бургас съм, ще си платя за услугата!
Публикувано Септември 30, 20169 гд А как да знаем кой "signing certificate" да избера от падащото меню? Има ли изобщо някакво значение?Ше ме прощавате за многото въпроси.
Публикувано Септември 30, 20169 гд При мен ъпдейт от 9 на 10 всичко си стои[emoji6]Субтитрите настрои ли на Коди? Да, настроих да ги дърпа от opensubtitles. Има ли по-добър вариант?
Публикувано Септември 30, 20169 гд А как да знаем кой "signing certificate" да избера от падащото меню? Има ли изобщо някакво значение?Ше ме прощавате за многото въпроси. Сертификата е Weezing
Публикувано Септември 30, 20169 гд Да, настроих да ги дърпа от opensubtitles. Има ли по-добър вариант? Не
Публикувано Октомври 1, 20169 гд Тук има актуални добавки за LiveTvhttps://seo-michael.co.uk/best-live-tv-add-ons-for-xbmc-kodi/
Публикувано Октомври 1, 20169 гд Аз пък не намирам филми с добро качество през Коди. Popcorn качеството е поне 2 пъти по-добро. А може и при мен да е проблема. Само 720p филми ми излизат.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 1, 20169 гд Ами в 1Channel не ми излизат. Теглих и някакъвпкъгин за 1080p и пак не излизат Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 20169 гд За който не го е знаел, инсталирайте си от bgrepo subsunacs плъгина и си дърпайте от там качествени субтитри за Exodus i 1Channel. Субтитрите от opensubtitle често са разсинхронизирани или преведени с десният крак.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.