Публикувано Ноември 30, 20169 гд Здравейте с apple tv 4 мога ли да стриймвам филми директно от лаптопа с windows благодаря предварително
Публикувано Ноември 30, 20169 гд Можеш просто да шернеш филмите и да ги гледаш с някй подходящ player!Infuse примерно
Публикувано Ноември 30, 20169 гд Някой да си е купувал такъв контролер http://www.apple.com/shop/product/HJ162/steelseries-nimbus-wireless-gaming-controller?fnode=a4
Публикувано Ноември 30, 20169 гд Не, виж някой да ти го докара от Щатите, Англия или по-голяма държава в Европа. Контролерът е супер, но още няма кой знае какви яки игри за ATV. Редактирано Ноември 30, 20169 гд от mirror
Публикувано Декември 3, 20169 гд Здравейте има ли вариант да стриймвам екрана на лаптопа на ейпъл тв 4
Публикувано Декември 3, 20169 гд http://www.airsquirrels.com/airparrot/features/win/Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 6, 20169 гд Имам проблем с Popcorn time. Като се опитам да променя енкодинга на субтитрите и ме изхвърля от приложението. Пробвах и с бетата, и с нормалната версия, все същото.
Публикувано Декември 6, 20169 гд При мен пък ,изобщо няма опция за пускане на субтитри на Попкорн тайм на АТВ4. Има ли някакъв начин да се покажат?
Публикувано Декември 7, 20169 гд Как се опитваш да ги пуснеш?Слайд отгоре надолу по тъч бара на дистанционното?
Публикувано Декември 7, 20169 гд Жоре, ако бяха си направили труда да прочетат по- горе съм писал, че с последната версия имат проблем със субтитрите iPwnStore. Писах на съпорта им за този проблем поне 8 пъти и всеки път отговора беше, че не в тях проблема а в разработчиците на popcorn и реших да платя за една година на iPASTORE. При тях версията е старата на popcorn и няма никакви проблеми със субтитрите. Просто трябва да се набуташ два пъти и всичко е ок :).
Публикувано Декември 7, 20169 гд Да,знам,но той е писал,че няма опция за пускане.Не,че му крашва.Само не разбирам,защо ipwn не пуснат старата версия 1.0.3...Имат опция обаче да подписваш app по желаниеКакво,ще стане ако сложиш свалената от ipastore версия 1.0.3 ?Защо не опиташ?Така можеш да я пратиш на хора в нужда да си я подпишат
Публикувано Декември 7, 20169 гд Пробвам със слайд отгоре надолу , но ме изхвърля от филма. При опит да сменя енкодинг от настройките , крашва цялата програма. Сега ще инсталирам и пробвам и бетата от ipwn store , да видим как ще е, но никога не са ми излизали субтитри. Таб за тях също нямам в програматаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 7, 20169 гд Не се опитвай и с бетата няма да стане, трябва версия 1.0.3 и си шест. Редактирано Декември 7, 20169 гд от turganay
Публикувано Декември 7, 20169 гд За тези с iPwnStore и версия 1.0.5 нагоре!Изтривате Popcorn от AppleTv-то!Сваляте тази версия(1.0.3)https://www.dropbox.com/s/klkvmlypb9gamdu/991460876116_VY74LH9YT6.ipa?dl=0на компа!Логвате се с акаунта си в IPwnStore и отивате на Custom Ipa Signing.Ъплоудвате сваления файл и след като автоматично се свали го инсталирате на Atv-to:)Със съдействието на turganay
Публикувано Декември 7, 20169 гд Имате ли проблеми с нестабилност на ATV4? С последния софт съм и го ползвам почти само за Plex, YouTube и още 1-2 приложения (т.е. very light usage, имайки предвид възможностите). Проблеми, които наблюдавам: 1) когато е в sleep режим, не ми излиза в Airplay опциите на други устройства, а старите ATV 2 и 3 излизат 2) в допълнение към горното - понякога дори и да го събудя, пак не излиза в Airplay и се налага рестарт 3) често ми respring-ва. Не всеки ден, но 1-2 пъти седмично. На 2-ката и 3-ката ми се е случвало 2-3 пъти годишно... 4) много често се наблюдават забавяния при отваряне на Settings ап-а от хоума или мултитаскинга. Опциите излизат замръзнали, но чакам 5-10 секунди и после премигва (сякаш рефрешва ап-а). Правих рестор и set as new наскоро (след като ползвах доста време бетите на сегашния пъблик (10.0/10.0.1). Просто не е обичайния Apple user experience... Понякога ми се струва, че и интернета е супер бавен (а е свързан с лан кабел към airport bridge рутер).
Публикувано Декември 7, 20169 гд Нямам забележки!При мен работи нон стоп.Може би 2-3 седмици не съм го рестартирал.Само да вметна за Popcorn 1.0.3...ако имате проблеми с бг суб,да не тръгват,ще трябва да изключите приложението от мултитаскинга и да го стартирате отново!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.