Публикувано Юни 9, 20178 гд При някой да върви Kodi от IPW? За пореден път не отговарят на мейловете.
Публикувано Юни 9, 20178 гд преди 3 минути, gogi6 написа: При мен върви.На atv никога не съм имал проблем. На телефона обаче греда Кой сертификат ползваш? Моят е Сатурн. Два пъти ми го сменяха до сега.
Публикувано Юни 9, 20178 гд И при мен не върви от няколко седмици. Един път с голям зор ми смениха сертификата и втори път не искат. Почнах всяка седмица да си подписвам и така. Големи измамници излезнаха....
Публикувано Юни 9, 20178 гд Само през PayPal ставаше,но като минат 2 месеца и не можеш да ги притесняваш
Публикувано Юни 10, 20178 гд преди 15 часа, gogi6 написа: Само през PayPal ставаше,но като минат 2 месеца и не можеш да ги притесняваш Явно ще се търси алтернатива. Някой може ли да ми препоръча друг сайт от който да закупя подписано Коди. Редактирано Юни 10, 20178 гд от svdiablo
Публикувано Юни 10, 20178 гд Тези предлагат revoke protection ,но не съм ги пробвал https://www.udidregistrations.com
Публикувано Юни 10, 20178 гд .....подписано Коди Девелопер Акаунт към Епъл!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 20178 гд Здравейте, Интересувам се от закупуване на Apple TV 4gen, основно за подкарване на HBO Go, както и за по-бързо и лесно ползване на Youtube (смарт тв-то ми създава ядове с Youtube). Последно за HBO Go се е споменало преди повече от година, а от тогава насам е възможно да има някакво развитие.
Публикувано Юни 12, 20178 гд HBO GO само с airplay от телефона на Apple tvНяма приложение за tvosSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 12, 20178 гд Някой ползва ли приложението за иптв IPTV AppleTV (IP Television)Интересуваме дали могат и по какъв начин да се пуснат субтитрите на каналите от плейлиста ?!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 12, 20178 гд Не може.iplaytv е приложението,с което може!Подържа DVB субтитри и смяна на аидио поток
Публикувано Юни 12, 20178 гд Да благодаря ,Гоги , супер е приложението сега го купих !!! Много добре вървят каналите и има много опции за настройка. Само не запазва избора за субтитрите и аудио потока и всеки път като сменя канала , трябва да ги избирам отново.
Публикувано Август 15, 20178 гд Помогнете с някой работещ М3U playlist url за UK телевизиите за iPlayTV. Благодаря предварително!
Публикувано Август 22, 20178 гд Ползвам сертификат от ipwnstore, но не мога с iFunbox да си кача подписаните приложения дава ми грешка error# e8008018. sorry for the inconvenience. please send us feedback. Качвам ги със CydiaImpactor но там се губи смисъла от сертификата който съм платил , защото трябва да ги кача с iTunes account ?! Смених сертификата и пробвах с друг но вади същата грешка. Не знам дали с windows дава същата грешка, в момента няма как да пробвам.
Публикувано Август 22, 20178 гд И аз имам същия проблем с Mac! Проблема ми от 2 месеца назад.Тогава опитах с windows и се получи.Сега обаче и аз нямам друг комп за проба.
Публикувано Август 22, 20178 гд Ще чакам другата седмица като се прибера в къщи да пробвам ! Не ми дойде на акъла преди да тръгна на почивка да си видя дали всички приложения работят на атв-тоSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.