Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Иде ми да изхвърля нещо... Все не ми се получава баси. Толкова го мъчих и не става и не става.

• Отговори 859
  • Прегледа 119.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бъзик бре, хора Просто толкова съм доволен, че нямаше как да не се похваля. Наличието на apps напълно обезмисля джейла. Да не говорим и че ако си вземем по един usb-c кабел, ще можем да си качим я

• Сега разцъках малко повече по менютата и открих причината за ошашкването на телевизорите. Settings -> Remotes and Devices -> Control TVs and Receivers - Off Sent from my iPad using Tapatalk В

• Гледам, че много специалисти има по темата, но нека да добавя и аз нещо. (0:00 - 1:43) първата част на клипчето стрийма е от Dreambox (1:46 - 2:05) пускам филм от таймкапсулата (2:06 - 2:38) пу

Добавени снимки

Публикувано

И аз съм с работещо коди на тв4 . Благодаря за указанията.

Публикувано

Уж работи но не сриймва. Icefis и 1chanel при опит за стриим крашват цялото коди. FusionTV изглежда ок но каналите не тръгват, нито тв нито радио.

Поне при мен, някой друг с подобни симптоми;))?

Публикувано

Има ли някои които да влезе в лаптопа ми и да направ продседурата с TeamViwer че по какъв ли начин не пробвам и ми излиза грешка: A valid provisioning profile for this executable was not found. Това излиза като тръгна да инсталирам коди.Моля ви помогнете.

Публикувано
  • Автор

Пропускаш да избереш твоят профил в iOS App Signer.

post-8-0-59848700-1451140628_thumb.png

Трябва да стане нещо подобно:

post-8-0-71453400-1451140565_thumb.png

Публикувано

Току що тествах Fusion Tv add-on, работи си булсаткома без проблем.

Публикувано

Справих се проблема е бил че не избирам в началото че е за TVOS :-) пробвах Fusion каналите излизат но не тръгват.Бъркам нещо някаде.Генезис тръгва ли ви?

Публикувано
  • Автор

@yovet0, от repo.bg.plugins ли го инсталираш, защото при мен като го инсталирам от там и не ми се появяват файловете от папка "dat". Сложил съм отметка да ми се показват всички файлове.

Публикувано

Да, на мен ми излизаше само .m3u, EPG ги добавих от url.

Edit:

IMG_0337.jpg

Редактирано от yovet0

Публикувано
  • Автор

Още при стартиране на kodi ми дава за добавката на Булсат - "Module Import Fail"

Публикувано

С USB-C кабел ли трябва да стане хватката?

Публикувано

Да.

Edit: Ето вдно видео как става инсталацията на apple tv4

Редактирано от yovet0

Публикувано

За Johnnybravo: при писането на паролата, ако използваш remote , може да даде грешка! Пиши я с оригиналното дистанционно.

Публикувано

Благодаря за инструкцията! Инсталирах Коди и фюжън репото, прегледах темата за Булсат и коди, но не намирам къде да въведа юзер и пасс.

Явно още нещо се добавя, но не откривам какво е то.

Публикувано

Отиваш на адона Fusion TV и даваш configurе(конфигурация) и там въвеждаш user и pass.

Публикувано

Е тоя аддон не го намирам.

Публикувано

Инсталирай repo.bg.plugins, там в секция Program add-ons ще го намериш.

Публикувано

Благодарение на yovet0 вече сагата с ATV4 завърши и вече мога да кажа, че за мен ATV 4 е иновацията за 2015 при технологиите!

Публикувано

И аз си купих atv4 (за проба). Много исках да го съпоставя с другият ми хардуерен плеър (mede8er X3D800). Infuse Pro радва (особено възможноста да си коригираш субтитрите и звука), 2D филми се плейват безгрижно, за 3D (sbs и ou) не става заради буквичките. Добра екстра би било да отваря ISO-та (на DVD и BR, странно е, че на някои става но на повечето казва, че папката е празна) но едва ли ще го доживеем. Купих си преходник от USB-C към USB-A и тези дни като ми остане време ще хвърля един поглед и на Kodi. Като цяло atv4 е приятна джаджа с много потенциал но за момента си предпочитам другият ми плеър който отваря буквално всичко без 4к видео.

Публикувано
Благодарение на yovet0 вече сагата с ATV4 завърши и вече мога да кажа, че за мен ATV 4 е иновацията за 2015 при технологиите!

Благодарение на Kodi обаче;)Което всъщност ,може да се инсталира съвсем спокойно на всичко останало,но не и на IOS.

Публикувано

И на булсата съм благодарен! Ако доплатя за допълнителните пакети, ще се виждат ли в приложението? И има ли значение, че приемника е от най-старите?

Публикувано

Може и на iOS, но трябва джейл

Публикувано
  • Автор

Може да се инсталира по същия начин без никакъв джейл.

Аз мога да тествам след 23:00 :smile:

Сега телевизора е обсебен от бебетата, гледат Baby Einstein. Успях само да направя update.

edit: Малко извън темата, но пробвах да инсталирам KODI на телефонът ми, който е без Jailbreak и стана. Утре чакам да ми доставят USB-C и ще пробвам да го инсталирам и на Apple TV.

e66688f76f7239231d8a178fa12a305b.jpg

508321efd6af89e559c19c3bc5893c30.jpg

9bdb512bb37069fec610b43af42e20c2.jpg

e921bd6cf5331fd081e2b5f6ddf53cba.jpg

24d1bac0d378bcb8e30ec7879a139b17.jpg

06204c665b8ec78fbec46a4f068f0261.jpg

Публикувано

Мда,като си купиш Мак за 2-3 бона и atv за 350 кинта;)Прилични познания също се нужни;)За без джейл говорим

Публикувано

Може и през Windows с виртуална машина и прилични познания...:)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.