Публикувано Декември 24, 201510 гд Иде ми да изхвърля нещо... Все не ми се получава баси. Толкова го мъчих и не става и не става.
Публикувано Декември 24, 201510 гд Уж работи но не сриймва. Icefis и 1chanel при опит за стриим крашват цялото коди. FusionTV изглежда ок но каналите не тръгват, нито тв нито радио. Поне при мен, някой друг с подобни симптоми)?
Публикувано Декември 26, 201510 гд Има ли някои които да влезе в лаптопа ми и да направ продседурата с TeamViwer че по какъв ли начин не пробвам и ми излиза грешка: A valid provisioning profile for this executable was not found. Това излиза като тръгна да инсталирам коди.Моля ви помогнете.
Публикувано Декември 26, 201510 гд Автор Пропускаш да избереш твоят профил в iOS App Signer. Трябва да стане нещо подобно:
Публикувано Декември 26, 201510 гд Току що тествах Fusion Tv add-on, работи си булсаткома без проблем.
Публикувано Декември 26, 201510 гд Справих се проблема е бил че не избирам в началото че е за TVOS :-) пробвах Fusion каналите излизат но не тръгват.Бъркам нещо някаде.Генезис тръгва ли ви?
Публикувано Декември 26, 201510 гд Автор @yovet0, от repo.bg.plugins ли го инсталираш, защото при мен като го инсталирам от там и не ми се появяват файловете от папка "dat". Сложил съм отметка да ми се показват всички файлове.
Публикувано Декември 26, 201510 гд Да, на мен ми излизаше само .m3u, EPG ги добавих от url. Edit: Редактирано Декември 26, 201510 гд от yovet0
Публикувано Декември 26, 201510 гд Автор Още при стартиране на kodi ми дава за добавката на Булсат - "Module Import Fail"
Публикувано Декември 26, 201510 гд Да. Edit: Ето вдно видео как става инсталацията на apple tv4 Редактирано Декември 26, 201510 гд от yovet0
Публикувано Декември 26, 201510 гд За Johnnybravo: при писането на паролата, ако използваш remote , може да даде грешка! Пиши я с оригиналното дистанционно.
Публикувано Декември 26, 201510 гд Благодаря за инструкцията! Инсталирах Коди и фюжън репото, прегледах темата за Булсат и коди, но не намирам къде да въведа юзер и пасс. Явно още нещо се добавя, но не откривам какво е то.
Публикувано Декември 26, 201510 гд Отиваш на адона Fusion TV и даваш configurе(конфигурация) и там въвеждаш user и pass.
Публикувано Декември 26, 201510 гд Инсталирай repo.bg.plugins, там в секция Program add-ons ще го намериш.
Публикувано Декември 27, 201510 гд Благодарение на yovet0 вече сагата с ATV4 завърши и вече мога да кажа, че за мен ATV 4 е иновацията за 2015 при технологиите!
Публикувано Декември 27, 201510 гд И аз си купих atv4 (за проба). Много исках да го съпоставя с другият ми хардуерен плеър (mede8er X3D800). Infuse Pro радва (особено възможноста да си коригираш субтитрите и звука), 2D филми се плейват безгрижно, за 3D (sbs и ou) не става заради буквичките. Добра екстра би било да отваря ISO-та (на DVD и BR, странно е, че на някои става но на повечето казва, че папката е празна) но едва ли ще го доживеем. Купих си преходник от USB-C към USB-A и тези дни като ми остане време ще хвърля един поглед и на Kodi. Като цяло atv4 е приятна джаджа с много потенциал но за момента си предпочитам другият ми плеър който отваря буквално всичко без 4к видео.
Публикувано Декември 27, 201510 гд Благодарение на yovet0 вече сагата с ATV4 завърши и вече мога да кажа, че за мен ATV 4 е иновацията за 2015 при технологиите! Благодарение на Kodi обачеКоето всъщност ,може да се инсталира съвсем спокойно на всичко останало,но не и на IOS.
Публикувано Декември 27, 201510 гд И на булсата съм благодарен! Ако доплатя за допълнителните пакети, ще се виждат ли в приложението? И има ли значение, че приемника е от най-старите?
Публикувано Декември 27, 201510 гд Автор Може да се инсталира по същия начин без никакъв джейл. Аз мога да тествам след 23:00 Сега телевизора е обсебен от бебетата, гледат Baby Einstein. Успях само да направя update. edit: Малко извън темата, но пробвах да инсталирам KODI на телефонът ми, който е без Jailbreak и стана. Утре чакам да ми доставят USB-C и ще пробвам да го инсталирам и на Apple TV.
Публикувано Декември 27, 201510 гд Мда,като си купиш Мак за 2-3 бона и atv за 350 кинтаПрилични познания също се нужниЗа без джейл говорим
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.