Публикувано Ноември 13, 201510 гд Здравейте, взех си 6S и си сложих картата след това от Настойки -> Mail,Contact -> и оттам Импортиране на контакти от SIM Обаче ми импортира около 70% от контактите останалите са само номера без имена. Импортирало ми е контакти на латиница както и на кирилица не знам защо не е всички. Възможно ли е друга алтернатива за импортиране?
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Някой Нокии правят така. Импортирай ги първо на компютъра. Има теми как става, а и не си написал от какъв телефон минаваш на IPhone. За Андроид има доста начини. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Автор Минавам от Android /Samsung Note 3/ към iPhone 6S, какви са възможностите за възстановяване на имената? Гледах в Google Account който съм синхронизирал с iPhone Обаче оттам излизат само 7 номера не всичките който ги имах запаметени. Благодаря предварително Редактирано Ноември 13, 201510 гд от Matrata
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Върни си картата в Андроида, изтегли PhoneCopy направи си акаунт и синхронизирай. После изтегли същата програма на iPhone и синхронизирай. Преди това изтрий това което имаш на iPhone за да не стане каша. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Дърпаш си която и да е програма за бакъп на контакти на андроида. Правиш си бакъп и си го пращаш на пощата /почти вдички поддържат тази опция/. После си отваряш файла на айфона и го инпортваш. Така запазваш абсолютно всички допълнителни данни на контактите. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Автор Благодаря на всички, андроида го продадох и няма как има 1 тугла с андроид ама програмата която колегата @baronbg спомена не се поддържа от андроида синхронизирах си фейсбука и тези дето бяха с номера им излезе фейсбука и ги записах останаха 10-15контакта който нямат фейсбук и ги изтрих и готово Благодаря отново ще е полезна на някой колеги а също така и на мен вбъдеще ако ми се наложи да помогна на някой приятел. Също така преди темата да е затворена и изхвърлена в кошчето. Mоята приятелка е с iPhone 4 и чакаме да доставят iPhone 6S Gold /никъде го няма наличен/ мисълта ми при нея как най-безопасно и без да се загубят данни да ги прехвърлим от 4ката на 6цата /снимки,контакти,съобщения и др./
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Снимките ги запази на комп, а всичко останало с облака. Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате