Grievous Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 SBRotator е приложение, което използва Mobile Substrate и позволява завъртане иконите на 90/180 градуса. SBRotator 6 6.0-63 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 (редактирано) Мъчиха се преди време да го завъртят, но стигнаха само до иконите. Сега ще видим как ще се получи Ще работи с Iconoclasm, Shrink, Infiniboard, FCSB, Five-icon Dock и други подобни приложения. Редактирано Март 15, 2010 от The Shaman Цитирай
Grievous Публикувано Март 15, 2010 Автор Публикувано Март 15, 2010 Като за начало от приложението ще могат да се възползват притежателите на 3GS, но се работи по въпроса да стартира съвместима и с 3G. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Гръка е свършил яката работа, ама колко ли рам ще смуче? :think: Цитирай
The Shaman Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Подържа се бре... Човека е написал: Update: 3G is supported now! Цитирай
BANNN Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Въобще не ми изглежда добре! :snooty: Само като гледам как застъпва иконките мога да твърдя, че тая шитня освен, че ще дърпа батерия и рам ами няма и да намери място в моя телефон! Цитирай
The Shaman Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Гледай до края, нищо не застъпва Цитирай
BANNN Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Незастъпва щото иска Icococlasm! :snooty: Цитирай
Grievous Публикувано Март 15, 2010 Автор Публикувано Март 15, 2010 А забеляза ли големината на иконите, тези на SpringBoard-а и тези на Dock-а? Различна е големината им при завъртане в Lanscape режим. Според мен ще кърти и ще има приятен вид. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Ще кърти...процесора и батерията...изглежда интересно - сигурно ползващите го ще се чувстват "много фйешън", ама практическо приложение не виждам. П.П. От тая тема ме лъхва на блокирали 3GS-и, скоро ще има "олелее". Цитирай
Jonny55 Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 (редактирано) Добро ще е. Редактирано Март 15, 2010 от Jonny55 Цитирай
Grievous Публикувано Март 18, 2010 Автор Публикувано Март 18, 2010 (редактирано) Доколкото разбрах, проекта е на финалната права. Ето още благинки добавени към него, изтекли преди броени часове: - Приключена е поддръжката на 3G...SpringBoard Rotator работи добре и с 3G.- Добавени повече анимации по време на завъртането, а и сега то е по-плавно. - Големината на иконите в landscape режим ще може да се избира от Settings (намаляване на размера на иконите, намаляване размера на дока, махане на имената на приложенията и т.н.), за да пасват по-добре. - Shrink от phoenix3200 също ще бъде добавена, но ще има стандартно вградено намаляване на размера в landscape режим. Редактирано Март 19, 2010 от Grievous 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 Автора в момента тества с много програми използващи MobileSubstrate, в това число и infinidock и infiniboard. Казва, че ще му е необходима минимум седмица от този момент. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Предишният нереализиран такъв проект повече ми харесваше, защото само иконите се завъртаха и оставаха на същото си място. Жалко, че няма да става за 2G. Цитирай
heartagram1980 Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Вече изтече в Xsellize,първите впечатления са-работи перфектно при мен. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 (редактирано) 2G-то на жена ми послужи за експеримент. Малко със закъснение става работата , но работи. Забележете че поради липсата на СИМ карта, при всяко завъртане се появява наново надписът - скромният ми извод е че preference loader-ът презарежда спрингборда на всяко завъртане, което от своя страна означава че приложението похапва доста процесорна мощ (и батерия естествено). След мъничко ще кача видео. Edit: Товарът в/у процесора е около 80% за една секунда, РАМ паметта намалява с 4Mb след инсталацията му. Преценявайте сами. Инсталирано от xsellize! За тези от вас, без wi-fi, ако успея да пипна деб файла - ще го кача. За да работи ви е нужен инсталиран: последна версия mobile substrate и preference loader, нищо друго. Edit2: Пипнах го! Инсталирайте ПЪРВО preference loader-a, след респринг инсталирайте sbr (поставил съм и двете в архива). Редактирано Март 30, 2010 от alxx 1 Цитирай
walker007 Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 Малко помощ при инсталирането на пачнатата версия... Ще може ли... ? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 Ами казвай, ще я носим ли някъде или какво?! Цитирай
walker007 Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 С инсталирането на .deb файла и как да видя правата дали са му 0777... Иначе за носенето може, ама по-късно Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.