Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars филмите

Featured Replies

• Отговори 78
  • Прегледа 8.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Да, де, точно това имам предвид Ама все пак Дрисни винаги може да ни изненадат. Щом със сценариста на най-добрите Епизод 5 и 6 успяха да наакат сценарият на Епизод 7, а с композиторът на всички епизо

• Както вика един приятел...даже няма да си направя труда да го дръпна

Добавени снимки

Публикувано

Ем незнам, защо така е станало!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

По принцип се правят скрийнъри за журналисти седмици преди официалната премиера на всеки филм (да, вкл. и у нас), така че някои вече са го гледали. 

Иначе си мисля, че ще е малко по-добър от предишния. Някак си ми се вижда физически невъзможно да е по-зле :) 

Публикувано

Аз съм купил билетите и чакам датата. Имам добри очаквания, 7 обаче беше тотална пародия.

Публикувано
  • Автор

Винаги може да е и по-зле, но да се надяваме че няма да е. На 14-ти имам билет и като го преспя на 15-ти ще кажа как е, че ако пиша още на 14-ти ще съм под еуфория ;)

Публикувано

7 беше пълен т*ш*к. Тъп и евтин екшън с герои, познати от съвсем друг тип филми. Преди 27 години, Тимъти Зан започна поредица от десет романа, които продължават историята на сагата "Междузвездни войни". Четох първия преди 16 години  - "Наследникът на Империята"(много интересен) и видяното от "The force awakens" ми навява мисълта, че сценарият няма нищо общо с неговите романи. Язък. Дано последният филм да става поне за пуканки и бира, щото седма част е баси провала.

P.S. Каква е тая любов към множественото число при българските преводачи? "The Fast and the Furious"(ед.ч.) - "Бързи и яростни"(мн.ч.);

"The Last Jedi"(ед.ч.) - "Последните Джедаи"(пак мн.ч.)??? :tooth:

Публикувано

За сега навсякъде са положителни отзивите, но реално от утре, ще има повече яснота. Аз съм готов за събота :)

Публикувано

Двата последни епизода ги гледах на 4DX. И двата ме разтърсиха из основи. Ще гледам и този там. Изживяването е потресаващо [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Конкретно за Роуг 1, ако си настроен че е  част от сагата и може да се разочароваш, но той си е отделна единична серия между трилогийте. Имаше си свойте добри моменти. Епизод 7 може и да не беше перфектен, но счупи всички рекорди и най-вероятно сега епизод 8 ще направи същото.

Публикувано
  • Автор

По приходи финансови. Над 2 милиарда са приходите само от прожекции.

https://www.the-numbers.com/movies/franchise/Star-Wars#tab=summary

Публикувано

Ако сметнеш инфлацията за 30 години, никакви рекорди не чупи. Само тъпомера.

Публикувано
  • Автор

May the force be with you!

25CB05DD-7AD7-4DD9-9713-24A7B78BBF46.thumb.jpeg.d98cf775296636c21cefbf00915214cd.jpeg

Публикувано

Чакай да го изгледаме всички и тогава :).

Публикувано
  • Автор

Сигурен ли си, че искаш да споделя ;).

Публикувано

Естествено, че без спойлери. Просто впечатления

Sent from my Airwick freshener.

Публикувано
  • Автор

Каквото и да кажа, мога да Ви променя мнението за филма. Добре е, но .... продължава.

Spoiler

Бащата на Рей е ..... Кайло Рен хахахахахаха

Публикувано

Бащата на Рей е Люк Скайуокър, това го знам от миналата година. Оня е ч**** сестра си. В Холивуд само извратеняци!

Публикувано

Кой е Рей?

П.С. Накрая ще излезе и че, R2D2 и C3PO са родители на търкалящото се роботче и сагата ще стане баш холивудска :tooth:

Публикувано

Рей е последният джедай и е жена!

Публикувано

8/10. Доста по-добре от 7-ма част, която бих я оценил на 6/10 .

Като супер фен на сагата винаги ми е добре да ги гледам.

Публикувано

За съжаление или не летвата, която оригиналната трилогия е поставила е твърде висока. Заснемането, идеята, магията, която има в първите три епизода е недостижима за всеки следващ. Така че оценката на еп.4, 5 и 6 няма как да е различна от 10 :)

За мен е тъпо да се сравняват постоянно, но и неизбежно. Като фен на фантастиката, космоса и особено на Star Wars, се радвам да гледам всеки нов филм и по-скоро търся плюсовете, а не минусите :)

Публикувано

За мен няма слаб епизод! Последния не съм го гледал, но изобщо нямам съмнения. Ненадминат филм!

Публикувано

И аз бях фен на поредицата преди 30 години, но сега за мен това е един обикновен филм без големи очаквания. Не може да се сравнява нито като идея, нито като изпълнение с Властелина на пръстените, който е абсолютна класика в жанра за борбата между доброто и злото.

• arm11 changed the title to Star Wars филмите
Публикувано
  • Автор
на 12/13/2017 at 21:57, gorgior написа:

Кои са "всичките рекорди" които е счупил?

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://money.bg/business/novite-mezhduzvezdni-voyni-specheliha-usd450-miliona-oshte-prez-parviya-uikend.html

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.