Публикувано Декември 28, 201510 гд Здравейте, не намерих подходящ раздел.. Предполагам защото тук всичко е свързано с Apple, iOS, Mac.. Трябва ми малко помощ за лаптопа.. нещо се случи.. просто го включвам, зарежда си както си му е реда.. стигам до десктопа и изведнъж това.. и така всеки път.. не ме оставя дори да поразгледам малко.. всичко става в рамките на 5-10 секунди след като вече съм на десктопа Помагайте.. хич не ми се иска да преинсталирам Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 201510 гд Мен ми прилича на изгорял рам модул(рам памет). Ако не е в гаранция го отвори и ако е с две плочки махни едната да тръгне да работи на принципа "проба грешка" т.е ако не едната пробваш да махнеш другата. Успех.
Публикувано Декември 28, 201510 гд Автор Дадох му Restore.. да видим какво ще стане.. Sent from my iPhone using Tapatalk Явно е било някакъв бъг в софтуера След restore, нямам проблем Мерси все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 29, 201510 гд Обикновено при син екран има хардуерен проблем. В офиса редовно се случва като поръчаме нови компютри да има 2-3, които го правят след няколко дена ползване. Я от видео карта, я от неизрядно SSD, я нещо друго. Вариантите са много.
Публикувано Декември 29, 201510 гд Ох, като гледам такива теми, се връщам в миналото. Такива стряскащи екрани не съм виждал от 6 г., или откакто минах на Мак..
Публикувано Декември 30, 201510 гд Аз имах подобен проблем, даваше син екран когато си поискаше, и това след смяна на HDD и дъно(гаранционен беше) интересното беше че го правеше само с 64 бита уиндоус, след година мъки се оправи като му инсталирах драивър за чипсета и от тогава нямам никакви проблеми.
Публикувано Януари 1, 201610 гд Харда е заминал най-вероятно. Може и проблем по дъното,но в 9/10 е харда. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.