Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Странни проблеми с iPhone 5S

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам 5S от близо две години. Наскоро сменях батерията с оригинална, но не в оторизиран сервиз, всъщност даже не знам има ли такъв в България въобще. Миналата неделя ползвах телефона и заби, случвало се е и преди да забива, но този път го заключих и понечих да го отключа, но телефона така и не се включи. Батерията беше на 91%. Можех да пусна Siri, без да задавам въпрос или да я карам нещо, както и да ми звънят. След 5-6 часа най-накрая след около минутно задържане на двата бутона телефонът се включи.

Днес имах проблем първоначално с wifi, на 5 метра от рутера губеше сигнал, за справка майка ми е с 5 и хваща сигнала от стълбището. След това всеки звук, например този, който се чува при натискане на някой клавиш, беше все едно пращене от телевизор, когато няма сигнал. С рестартиране се оправи. След това започна да ми пише No Service, което се промени в последствие до No Sim. Опитах да рестартирам. Ъпдейтнах до 9.2, но не се оправи. Вадих картата и чак на третия път телефонът я прие и вече имах мрежа. От тогава вече няколко часа нямам проблеми. Чудя се какъв може да е проблемът и моля за съвети как да постъпя - дали да го дам на диагностика и евентуално да го оправя или направо да го сменям за нов? Телефонът вече не е гаранционен. Благодаря!

Публикувано

Сервизът, който ти е сменил батерията, не си е свършил работата добре. При смяна на батерия на 5/5s, могат да се объркат адски много неща при немарливост, понеже се пипат много малки конектори, които отговарят за телефония, дисплей, вифи/бт, гпс и т.н. Занеси телефона в сервиза на форума (най-горе на страницата в менюто последния линк) да го погледнат и дано щетите не са непоправими.

Публикувано
  • Автор

Благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.