Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Днес си взех Iphone 4s Version 6.1.3

Featured Replies

Публикувано

Искам да питам дали мога да кирилизирам тази версия(6,1,3) ако може да ми обясните защото това ми е първият iphone а принципно не съм много на ти с техниката. Искам да попитам и друг въпрос понеже исках да се регистрирам в apple store но по време на регистрацията ме изненадаха с неприятна новина и не си спомням какво съм написал точно , не ми праща и e-mail със забравена парола (горе долу имам на представа какво съм писал но не съм сиг, дали е така ) , пиша име и парола но ми пише че акаунта е заключен поради съображение за сигурност а когато искам да го отключа не ми праща email , понеже въведох номер на карта и тем подобни лични данни няма опасност някой да се възползва нали ? Извинявам се ако не задавам въпроса там където трябва и ще разбера ако темата е изтрита или заключена , благодаря предварително за отделеното време.

Публикувано

Кирилизация няма, за жалост на някои.

Публикувано
  • Автор

ами ако ъпдейтна но щом няма за тази версия сигурно няма и за 7,, , ако има някаква вероятност да downgrade сам без да го разваля и тем подобни .

Публикувано

Ще ъпдейтнеш директно на 9.2. Не ти препоръчвам да го правиш, щото, както ти е първият айфон, така ще стане и последния. :)

Публикувано

Ъпдейт ще е възможен само към актуалната версия, която в момента е 9.2.

Публикувано

На мен ми мирише на заключен със Айклоуд. ;) Файнд май Фоун включен ли е ?

Публикувано

На 6.1.3 може да се изключи FMI

Публикувано

Затова и питам........;)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Лично мнение-продадох си 4S-а след досег с iOS9. 4S е уникален до iOS7, от там нагоре просто губи. Ако има начин да сложиш 7-слагай, тъкмо ще ти работят повечето неща от Appstore без да им търсиш старите версии (то попринцип само предлага стара версия, но май не е всеки път, случвало ми се е да не предложи,а да има такава).

Лични наблюдения на бял 4S 16G-с iOS8 започна лагенето и забавянето в анимациите, започна прецакването на камерата (качеството на снимките осезаемо намаля, просто си личеше, сякаш компресията беше 60-70 вместо стандартните 90-95%, нещо от сорта), с 8.3 ако не се лъжа се казваше това дето докара Apple Music се оправиха анимациите и стана малко по-плавни, но multitasking-а се развали до ниво 3GS,което на 8.2 го нямаше и си работеха приложенията добре, времето за switch от едно до друго беше по-малко. С 9 тотално го закопаха телефона. Не знам след 9 какво са пускали, не следя вече (защото не ме интересува, с iPhone 4 съм в момента), но след ъпдейт и дори reset нещата не се подобриха-9-ката закопа телефона, то е лагане, забиване...

7-цата е жива магия в/у тоя телефон-хем е последната наистина бърза и стабилна OS за този модел, хем е що-годе актуална и доста приложения я поддържат все още, за разлика от 6. Въпреки,че UI на 6 все още го предпочитам.

Това разбира се са си мои лични наблюдения в/у моя телефон, не искам да засегна никой и да споря с никой.

Публикувано

Щот е бил бял най-вероятно ...

Публикувано

Какво общо има цвета на телефона с OS?

Редактирано от alkosali

Публикувано

Ти кажи. Сам го спомена.

Публикувано

Е какъв е проблема , че съм го споменал...?! Ми споменал съм го цвета. Какво толкова?!

Публикувано

Лични наблюдения на бял 4S

Щот е бил бял най-вероятно ...
Какво общо има цвета на телефона с OS?
Ти кажи. Сам го спомена.
Е какъв е проблема , че съм го споменал...?! Ми споменал съм го цвета. Какво толкова?!
Без да се засягаш, но шизофреник ли си?! От майтап не разбираш ли?
Публикувано

А кога ще вземаш 3GS?

За един приятел питам, че му е важно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Лични наблюдения на бял 4S

Без да се засягаш, но шизофреник ли си?! От майтап не разбираш ли?

Какво е това? Извинявай,че питам, наистина не разбирам какво е. Все тая...

Публикувано

Аз се надявам да спечелят колективния иск срещу епъл и някак да ги принудят да има възможност за качване на по-стар IOS на всяко устройство

Публикувано

Не е точно така, ама хайде...

То и теб базикаме, нищо че си доволен от Ейпъл.

Публикувано
:tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.