Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с намокрен Iphone 2G

Featured Replies

Публикувано

Първо здравейте на всички.Благодаря за това, че има такова място, където всеки може да сподели всичко свързано с Iphone. :clap 2:

И така нека да споделя моята тревога относно Iphone 2G 8GB.

Ето какво се случи накратко.

Преди няколко месеца, може би 4,5 , телефонът бе номкрен от дъжд.Още тогава отказа да работи.

При натискане на бутоните не реагираше.Също и при зареждане в мрежата нямаше признак, че има живот в него.След отварянето му, и изсушаването, също нямаше признак че работи.

Но днес съвсем случайно го намерих и реших да го включа към мрежата.(все пак надеждата умира последна :)) и ето какво последва.Още в началото при включването на кабела, на дисплея изписа "искра" т.е. че зарежда.След няколко минути се показа ябалката, а след още няколко - батерииката.Показа се началното меню с часовника и слайда за отключване.По чудо всичко се беше на място!Музиката си беше там- дори пуснах няколко песни -свиреха.Клиповете, снимките също си бяха на мястото.НО интересното беше, че дисплея не светеше, т.е. нямаше подсветка и беше тъмен, но въпреки това се виждаше.Реших че ако го изключа, и го включа, може да се оправи.И така, след рестарта, отново не искаше да се включи и пак "умря".Дори компютъра не го намира.Какво да правя?Дайте някой идеи.:hmmm::):no::no:

Редактирано от stoian_off

Публикувано

Корозията си е казала думата, лека му пръст. Трябвало е още тогава, веднага да го изключиш и занесеш на почистване, сега вече е късно. Прати го в сервиза да му хвърли Aveliky едно око, но не искам да ти давам напразни надежди.

Публикувано
  • Автор

Носен е на сервиз.Там ми казаха, че бил изгорял....незнам какво му е изгорялото.

Публикувано

Сервиз тук ли е носен?

Ако не, бягай smile.gif

Публикувано
  • Автор

Не.Не съм от София.

Публикувано

Виждам!

Ако има спасение, то е там!

Куриерче и си готов :)

пп.: Firmware 3.0.1

OS OS 3.1.3 ?!?

Публикувано
  • Автор

пп.: Firmware 3.0.1

OS OS 3.1.3 ?!?

Не са тези...

Публикувано

Ами дерзай... Оправи ги.

Публикувано

Ами оправи ги де.

OS-а е за компа.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Преди близо месец "удавех" своя iPhon 3g в един язовир..... :0 (оказва се , че не само не може да плува, а и водата не му понася ). Веднага се опитах да го изгася , но не успях

За щастие бях чел темата "Проблем с намокрен Iphone 2G" на stoian_off и знаех за последствията, ако корозията започне да действа, за това трябваше бързо да реша къде да го занеса.

Реших да се вслушам в съвета на pe6o666 и да го занеса в сервиза на Александър Йорданов - Aveliky.

В началото не бях много очарован, защото приемчика нито ми каза за колко време ще стане, нито колко ще ми струва. Нетърпеливо започнах да звъня през ден и да питам какво е станало и има ли някаква яснота по моя въпрос. Дори писах ЛС на Aveliky.

Човека ми се обади лично и ми обясни , че едва 20-30% от удавените телефони могат да се поправят.

Не ми остана друго освен да стискам палци.

И вчера дойде заветния миг, обадиха ми се да си взема телефона.

Телефона ми беше не само рабоотещ, а напълно възтановен....... имам предвид, че всичко си беше както преди. Не беше загубена грам информация, контакт или приложение.

Пиша тази тема в знак на благодарност за чудесната работа, и като съвет към хората, които имат проблеми с телефона си.

Не се колебайте и минута, а по най-бързия начин го занесете или изпратете в сервиза на Aveliky

Сервиз

• 3 години по-късно...
Публикувано

Iphone 2g 8GB, Model MA712LL; Version 3.0 (7A341) купен от САЩ и отключен в България

Телефонът ми падна във вода. Изключих го, отворих го и го подсуших; оставих го отворен без да го включвам 2 дена за да съм сигурен, че е изсъхнал напълно, 3 дена стоя в ориз. След стартиране излязоха следните проблеми:

Не може да разпознае картата ми на глобул;WI-FI Address N/A; Bluethooth 00:00:00:00:00; Modem firmware - не ми дава нищо;загубиха ми се музиката и клиповете, като приложенията ми останаха; появи ми се надпис "Restore Needed" и под него "Iphone cannot make or receive calls. Restore from iTunes". Мога да разглеждам снимките и телефонните номера.

Пробвах да направя рестор до 3.1.2, през iTunes shift + restore, но накрая ми изписва грешка 1011 и на телефона ми остана кабелчето към iTunes(предполагам recovery mode режим). Пробвах рестор по същия начин още три пъти, крайният резултат е същият.Компютърът ми е с windows visта. Сега на къде?

Публикувано

Защо 3.1.2, сложи направо 3.1.3.

Публикувано

1011 - бейзбанда е починал. Ако в сервиза не го закърпят - прости се с него, телефон няма да стане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.