Публикувано Февруари 4, 201610 гд Здравейте! Може ли малко съдействие относно бекъпа на айфон 5. От може би 3-4 месеца насам ми излиза съобщение че след няколко седмици автоматично ще си направи бекъп след като е на зарядно с включен wi-fi и т.н. Минават тия седмици и ми излиза съобщение че не може да направи бекъп защото iCloud е пълен.. какво по точно трябва да направя нямам никъде отметка за ъпгрейд ..
Публикувано Февруари 4, 201610 гд След като iCloud е пълен, изпразни го! Поне част от него, направи място за бекъп. Или си купи допълнително такова, на цената на едно кафе. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 4, 201610 гд Има вероятност да прави бекъп на снимките те ти и ако те са повечко... Изключи ги от Settings -> iCloud -> Photos. Един "нормален" бекъп без тях е 100, 200 мб и не се увеличава кой знае колко. Бароне, скъпи кафета пиеш
Публикувано Февруари 4, 201610 гд Автор Сега видях че мога да закупя 50gb за наистина жълти стотинки Благодаря ви! Редактирано Февруари 4, 201610 гд от kpucTa
Публикувано Февруари 4, 201610 гд Месечния, да... Само да не държиш важни неща. Някой скоро се оплакваше при закъснение на плащането.
Публикувано Февруари 4, 201610 гд Автор О .. месечен ли каза.. Охх. В такъв случай мисля да го поизпразня малко ..
Публикувано Февруари 4, 201610 гд Бароне, скъпи кафета пиеш Затова пък по 3-4 на ден За долар месечно 50 Гигабайта си е оферта. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 15, 201610 гд Има ли как да изтегля снимките от iCloud като .rar примерно или да не ги тегли 1 по 1 на PC-то? Защото 300+ снимки 1 по 1 не е майтап
Публикувано Февруари 16, 201610 гд icloud.com/Photos/ select all.... Но така не тръгва ли да ги тегли пак 1 по 1? Защото като маркирам снимки от 2-3 дни които са над 200 и започва да ги тегли 1 по 1, чак забива компютъра
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате