Публикувано Февруари 9, 201610 гд Вчера ми изчезнаха половината и повече снимки от контактите. Няма никъква логика в това кои са изтрити и кои са останали. В уеб страницата всеки опит да едитна контакт качвайки снимка води до забиване на страницата и невъзможност за релоад. Д'е.. и мизерията. Засега нямам полезен ход за възстановяване. Някой друг с такъв проблем? Съвет как да се оправя?
Публикувано Февруари 9, 201610 гд Изчакай малко, или опитай на друг нет . Напоследък ми се струва че има някъв бъг с icloud.com . Вариант 2 - ресетни и върни бекъп ако имаш от тези дни .
Публикувано Февруари 9, 201610 гд Забелязах че някои снимки на контакти са станали малки кръгли. Тази която забелязах, бях я сложил в петък, днес вече беше малка. デシスラブ
Публикувано Февруари 9, 201610 гд Моите са в Гугъл и не мърдат, преди мислех, че съм ги синхронизирала с клоуда, но се оказа че са си още в Гугъл, може би за добро. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 10, 201610 гд А и както Гугъл направиха неограничено за снимки и клипчета съм happy;) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 10, 201610 гд Извинявам се първо, че ползвам темата на колегата, но да не отварям нова, подобна. Колко време отнема (горе-долу) да ресторне всички приложения от АйКалуд бекъп? Настройките ги върна за 0 време, но приложенията все така си седят "сиви".
Публикувано Февруари 10, 201610 гд Само веднъж съм го пробвал и успях да изчакам само 20 мин. После ресторнах. Зависи от количеството, но се чака доста.
Публикувано Февруари 10, 201610 гд Горе - долу по минута и половина за всеки 100мб е свалянето им, ако си с бърз нет.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате