Публикувано Март 4, 201610 гд Привет на всички и благодаря предварително на отзовалите се. Проблема е следния: след смяна на оператора, от Мтел преминахме към Виваком, имам проблем с достъп до складовата ни програма през телефона. Страницата се зарежда, въвеждам усер и пас и след бутона "вход" се презарежда отново същата страница без да съм успял да вляза. При Мтел проблема го нямаше. Някой имали идея за разрешаване на проблема. Версията е 6с с операционна система 9.2.1
Публикувано Март 4, 201610 гд Това само на мобилна мрежа ли го прави или и през wifi -то? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 4, 201610 гд Автор И през мрежата на оператора и през wi fi. Оператора няма обяснение защо се получава
Публикувано Март 4, 201610 гд След като и през WiFi го прави не търси причината във Виваком. По скоро кеша на браузера изчисти. Пробва ли с друг телефон се логнеш?
Публикувано Март 4, 201610 гд Автор Преди смяната на оператора нямаше проблем и аз мисля, че е някаква настройка, която явно пропускам. Пробвам и през хром и мозила и през двата е еднакъв проблем. Да през друг телефон (самсунг) стана, но през друг оператор, не че очаквам проблема да е в оператора Не стана и с изчистване на кеша
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.