Публикувано Март 5, 201610 гд Здравейте! Бихте ли ми казали някоя програма за заключване на снимки като ми разглежда някой телефона да не може да ги види, Благодаря?
Публикувано Март 5, 201610 гд Автор Нещо не мога да я схвана. Не ги крие а ги праща май някъде, а като отворя галерията я виждам пак.
Публикувано Март 6, 201610 гд Photo vault от АпСтор Има много, а горната, която съм ти дал си работи идеално, незнам ти какво правиш.
Публикувано Март 6, 201610 гд Аз, ако разрешите да питам: защо господинът си регистрира нов акаунт, при условие, че старият си е активен и го ползва?
Публикувано Март 6, 201610 гд Другия е на брат му, забравил си е паролата, не си харесва стария ник... Е такива работи.
Публикувано Март 7, 201610 гд Автор Да прав сте мр.Alxx . Но след ъпдейта на сайта не бях влизал и си забравих паролата и незнам с кой имейл съм регистриран . Затова влизам чрез фейсбук така ме пусна. Ако е проблем кажете как да го оправя.
Публикувано Март 7, 201610 гд Мерси arm11. Грешката е моя ,разбрах на какъв принцип е програмата. Аз мислех че ще скрие снимката с някаква икона .
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате