Публикувано Март 10, 201610 гд Здравейте, трябва ми поляризиращото фолио, което стои между дисплея и тъчскриина на телефона. Някаква идея от къде мога да го купя? Китайците от али продават, но не ми се чака един месец.
Публикувано Март 10, 201610 гд Поръчвай, от известно време няма никъде. Преди половин година си скъсахме г*за с Авелики да търсим за негов приятел и нямаше абсолютно никъде. Всъщност, ти фолио за скриване на екрана под ъгъл ли търсиш или алуминиевото фолио на беклайта зад дисплея? Между лцд и дигитайзера няма нищо.
Публикувано Март 10, 201610 гд Автор Предполагам, че е за скриване на екрана. На мен реално ми трябва за Apple Wach. Счупих му стъклото, а между дигитайзера и дисплея имаше тъмно фолио, което е залепено за дигитайзера. Новия дигитайзер идва без него.
Публикувано Март 10, 201610 гд Автор Поръчах от немския амазон срещу 4,5 евро листчето (колкото за 1 телефон) що го доставят за седмица :):):) Благодаря ти! По-зле няма да стане, а аз така или иначе съм го отписал....поне с научна цел да видим какво ще се случи.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате