Публикувано Март 12, 201610 гд Имам проблем с акунта на дъщеря ми в стора.Не ми разпознава паролата, а съм сигурен че е вярна!Искам да я ресетна чрез тайните въпроси на които имам отговорите!Проблема е там,че ми излизат различни въпроси и съм озадачен.Ресет чрез мейл не става,защото и там паролата е същата и също не успявам баси!Има ли решение?
Публикувано Март 12, 201610 гд Ами не си потребител от вчера,така че мисля нормалните варианти си ги пробвал.Имам две препоръки първата е за 100% сигурност,че не става фал с въвеждането е да я напишеш някъде,където не е със звездички и да я копираш.Второто е да се обърнеш към съпорта и те ще ти съдействат.
Публикувано Март 12, 201610 гд Автор Щото не съм от вчера,се чудя защо са тия тайни отговори,след като ми задава съвсем други въпроси?
Публикувано Март 12, 201610 гд Щото ако имаш метод на плащане, може някой да ти е пернал акаунта. Аз имах такъв проблем преди две години.
Публикувано Март 12, 201610 гд Автор На този акаунт нямам!Значи единия въпрос беше правилен,втория нищо общо...та въртях отговорите на втория и успях да отключа акаунта и да ресетна паролатаСега gmail-a да видим как ще го мъча
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате