Публикувано Март 19, 201016 гд :balloons: Време е за купон! :gift: Купон, на който с гръм и трясък да отбележим годиначето BGiPhone.com - любимото ни виртуално пространство,където точно преди година група умни, интелигентни,знаещи и можещи ентусиасти поставиха началото на едно непрекъснато нарастващо общество, обединено от общата за всички ни мания – епълското бижу iPhone. Резултатът от усилията на този екип е очевиден за всички, защото с общите усиля както на членовете му, така и на всички потребители можем да се похвалим с едно подредено, съдържащо изключително полезна, а и приятна и забавна на моменти информация място, където всички ние намираме както така нужните ни за любимата играчка знания, приложения, джаджи и прочие, така и забавление. Е, дойде и време заслужено да отпразнуваме постигнатото, и да си пожелаем още много такива празници (поне до стотното поколение iPhone ) Честит рожден ден, и наздраве на всички ! :dreads:
Публикувано Март 19, 201016 гд Честито!!! Това е достатъчно сериозен повод за поливане на сбирката утре!
Публикувано Март 19, 201016 гд На една година,а колко пъти ми е помагал!?!? Живи и здрави всички и огромно БЛАГОДАРЯ!
Публикувано Март 19, 201016 гд Да ни е честит :rock: Искам да благодаря на всички които помогнаха този сайт да съществува и най-вече, на модераторите които с големи мъки успяват да го подържат чист и не опетнен от недоволните спам-потребители.
Публикувано Март 19, 201016 гд Честито и от мен, с най добри пожелания, професионални и форумни успехи на всички! :balloons::gift::birthday:
Публикувано Март 19, 201016 гд Честито, другари, пожелавам на сайтчето и форумчето ни да имат все повече дарители, чрез които да се покрива поне сумата за хостинга. Отивам да бодна една свещичка на едно кексче.
Публикувано Март 19, 201016 гд :rolling: Браво, разсъни ме. Имах предвид това, тъй като нямам торта [ATTACH=CONFIG]3603[/ATTACH]
Публикувано Март 19, 201016 гд Честита първа годинка. Нека все пак да благодарим на Aveliky и другите модератори че ни предоставиха ( съвсем безвъзмезно) това прекрасно място BGiPhone.com И утре, като отпразнувате събитието, да споменете ( с добро) и нас, не успялите да дойдем.
Публикувано Март 19, 201016 гд Честито приятели!!! Да ни е живо и здраво форумчето :mrgreen: Хиляди благодарности на Aveliky!!!
Публикувано Март 19, 201016 гд Честита първа годишнина BGiPhone. Да са живи и здрави всичките потребители от форума и да го използват поне още 100 години!!!
Публикувано Март 19, 201016 гд Честито на всички без значение в какъв цвят е оцветено името им! И Наздраве де! Аз почнах вече.... 12 ч. мина отдавна...
Публикувано Март 19, 201016 гд Да е жив още много години, благодарности на Aveliky и за всички които са направили този форум на форумите :clap: П.П надписа на сервиза много готин.
Публикувано Март 19, 201016 гд Честит рожден ден ! Пожелавам здраве и щастие на всички, помогнали за създаването и поддържането на този форум ! Утре да полеете празника и от мое име :drinkingcheers:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.