Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 5 "Verification Failed" Проблем.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, Iphona-ми изписа на обхвата searching... и Verification Failed - Error connecting to the Apple ID Server и немога да изляза от профила си в icloud успях единственно от App store да изляза. Свързах го с Itunes за да го ресторна и пак нестава иска ми да е изключен "Find my iphone" но немога защото когато напиша паролата да го изключа и пак ми изписва Verification Failed.. Опитах и с Reset all network settings там успя но няма ефект ... Моля ви дайте някакви други идей. Благодаря

Публикувано

Ако си сигурен за паролата вкарвай в ДФУ и рестор и активираш с епъл ай ди и парола. Ако е заключен към оператор и се ползва с чип за отключване може да е в него дерта.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Не разбрах какво е точно ДФУ но си помислих за това да го свържа с компа и в recovery mode да пробвам рестор и стана. Благодаря !

Публикувано

Преди да правите рестор в това положение, вижте дали часа и датата са актуални, а не да показва 1970 г. В Privacy/Location Services на ON и ръчно до 2016 и час.

Публикувано
  • Автор

Да получи се с рестор и после бекъп но само за около 3 дни сега пак ми направи проблем и пак го рестор и дори и без бекъп и тръгва намира си оператора за кратко и пак Searching... и така ? Възможно ли е да е някакъв хардуерен проблем и какъв ще е той ? Благодаря ви.

Публикувано

Една петица ми правеше същия дерт, но при опит за рестор зспочна да дава грешка -1. Което ще рече хардуерен проблем, най-вероятно в бейзбанда.

При теб щом минава рестора може да е нещо друго.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Сега опитах отново рестор но този път и това неуспях изписа ми : The Iphone count not be restored. An unknown error occurred (48) . 

Публикувано
  • Автор

Добре и това оправих успях да го ресторна отново, но този път и след рестора не отчита картата searching... И дотам. Предните пъти поне отрикаваше за няколко часа обхват и работише добре вече нацяло отказа.. Какво може да е и къде мога да го оправя ?

Публикувано

Error 48

• Dead/Malfunctioning baseband chip during restore/update, try again and if it doesn't work, a hardware fix will be necessary.
  • Сервиз братле.
Публикувано

Ако профила ти беше наред, щяхме да знаем къде да те пратим...

Публикувано
  • Автор

Извинявам се от файсбук се логвам . От Ямбол съм попринцип ще потърся тука техник,който да са му ясни айфоните а като цена знаете ли нещо ?

Публикувано
  • Автор

Попитах един сервиз и ми писаха това:  заедно с него се сменя и нанда и процесора и нора....т.е. още 4 чипа. Това ако няма програматор. ако има се сменя само бейсбанда и се програмира наново цялата система....Та поради факта че са скъпи операции и скъпо обурудване, няма да намерите кой да го направи този телефон в България. :(

Публикувано

Според мен в Алекс сервиз ще се справят с Вашия проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.