Публикувано Март 13, 201610 гд Здравейте, колеги! Вече от близо 9 години има iPhone, но така и не се сетиха да ни ощастливят с българско меню. На скоро Apple отвориха официален акаунт за поддръжка в социалната мрежа Twitter. Реших днес да ги попитам кога ще добавят езика ни в iOS и OS X. Отговорът е следния: Пуснах един feedback, но силно се съмнявам някой да ми обърне внимание. Ако се съберем повече хора, вероятността е по-голяма. Лично аз, не бих използвал устройствата си на български език, защото съм свикнал така, но мои роднини и приятели се отказват именно поради тази причина и напълно ги подкрепям. При положение, че в България официално се продава iPhone, липсата на езика ни е доста пренебрежително. Малка част от пазара сме, но това не означава, че не съществуваме. До колкото си спомням, преди време Влади (VladTheImpaler) беше разговарял с инженер от Apple, който му обяснил, че процеса по добавяне на нов език е дълъг и сложен. Но от тогава минаха 2 години и все още няма български език. Това е приятели, Лека вечер
Публикувано Март 14, 201610 гд Не виждам защо да не пише, темата е конкретно за това и не виждам проблем да се знае колко човека са го направили.
Публикувано Март 14, 201610 гд Автор http://www.apple.com/feedback/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 15, 201610 гд Аз влязох от телефона, но само това, не знаех дали трябва нещо друго да се направи.
Публикувано Март 28, 201610 гд на 13 март 2016 г. at 11:07, Veselin Minchev написа: http://www.apple.com/feedback/ Sent from my iPhone using Tapatalk Здравей. Несъм на ясно какво трябва да правя след като влеза в линка който си подал, но имам желание да помогна понеже имам айфон от 3 години. Мисля, че на всички ще им бъде добре с бг менюто!
Публикувано Август 26, 20178 гд От лятото както прочетох темата пускам, но досега без отговор от Епъл...
Публикувано Февруари 17, 20188 гд Няма Български език, започни да учиш Английски! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 18, 20188 гд @JmeLche, нищо чудно че те е питал дали ти работи iMessаge, изобщо не те е разбрал какво искаш да го питаш или да напише! Редактирано Февруари 18, 20188 гд от MacIlian
Публикувано Февруари 18, 20188 гд Човекът неслучайно иска българско меню на телефона си Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 19, 20188 гд Относно iMessage, става въпрос за Apple Watch, че не работи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 10, 20188 гд Не е толкова фатално, за тия дето знаят език де. Другите да почват да учат
Публикувано Март 11, 20188 гд То за фатално, не е фатално... Обидно е! Гръцки и румънски има, а български - не... [emoji35]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 11, 20188 гд Според мен всичко зависи, не от потребителите, а от правителство. Или по-точно определен ресор, който трябва да настоява по определен ред пред производителя! Знаете ли кога това ще се случи?
Публикувано Март 11, 20188 гд Когато някой от форума влезне във властта . Но според мен не зависи от това, а от количества продажби. С всичките продажби/покупки, който са от чужбина няма как да се достигне нормална бройка, че да ни обърнат внимание
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.