Публикувано Април 10, 201610 гд Тия 3-4 човека можем да си направим срещата и у вас, щом ни каниш, благодаря! Защо да не?!Още малко и изчезвам към морето!Но и там посрещам гости...в бара
Публикувано Април 11, 20169 гд Казвайте къде, че утре дойде EDIT: Понеже си мълчите мястото на срещата ще бъде в кв.Бояна, кръчмата се казва "На улицата" и се намира между супера и старото "Лимонче". Има два големи телевизора и готвят вкусно. Остава да кажете в колко часа. Едва ли ще е навалица, а пък за трима човека резервация няма смисъл да правим.
Публикувано Април 12, 20169 гд Аз ще съм там, който иска да заповяда. EDIT: Възможно е да съм се объркал за името, ето за това заведение говоря, ето и адреса:
Публикувано Април 13, 20169 гд Един сериозен дойде на срещата и това бях аз , за останалите no comment, затова предложих да е до нас. Като цяло сБирките в този форум са много мудни, и много несериозни... противно на устройствата с които разполагате.
Публикувано Април 15, 20169 гд Лъчо президент! От 2-30 изтъркани клавиатури с писания за срещи, не си се появил на нито една. Заради теб и още няколко такива(които поне се отказаха да пишат), срещи на практика вече няма. Завидно постижение. От известно време ходя на срещи в два автомобилни клуба(SubaruClub и MazdaRXClub) и там такива като вас не виреят, защото никой не ги бръсне за слива.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.