Публикувано Март 26, 201610 гд Здравейте ! Нов съм във форума и начинаещ с iphone. От една седмица имам iPhone 6s и забелязах един шум при леко разклащане или леко почукване по корпуса. Чува се нещо като тракане. Четох из нета,че било нормално,но на мен не ми се струва да е нормално. Проблем ли е или не? Има ли общо и с говорителя в слушалката. Понякога при разговор се усеща нещо като кривене на гласа на отсрещния. Надявам се,че ще дадете отговор за да се успокоя ☺️.
Публикувано Март 26, 201610 гд Това са бутоните за увеличаване и намаляване на звука, а другия проблем е чисто и просто внушение от твоя страна.
Публикувано Март 26, 201610 гд Второто не е внушение, набирам се от телефона на келеша и го чувам дрезгаво (все едно скъсан хартиен говорител), на наполовина намален айфон, набирам майка му, на нот4, чува се перфектно (до край увеличен самсун). Правил съм го неведнъж упражнението... Понякога и други хора гичувам гадно, няма значение през 2d or 3g. Веднъж бях писал във форума, но никой не обърна внимание.
Публикувано Март 26, 201610 гд Ох, знам за тази опция, но отлагам засега, храня някакви надежди да е от мрежата... Или нещо друго... Знам ли... Като слушам запис от войс мемо в слушалката например се чува добре.
Публикувано Март 26, 201610 гд И при мен го има. Според мен е от камерата и е свързано с фокуса. Поне така си мисля. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 27, 201610 гд Автор Да се занимавам ли да го връщам за тракането или всички са така? Не ми стана ясно дали е дефект или е нормално понеже досега не съм имал подобен случай. Благодаря предварително. Редактирано Март 27, 201610 гд от Georgi Nikolov88
Публикувано Март 27, 201610 гд Със сигурност не е нормално телефон за 1000+ лева да тропа, но е често явление за съжаление. А дали да го връщаш или да си остане така е твое решение. Успех
Публикувано Март 27, 201610 гд @Georgi Nikolov88, моят 6s е на три седмици, няма абсолютни никакво хлопане, потропване, хлътване или каквото и да било, както казва arm11 не е нормално да тропа, при всяко положение при механичен дефект проблемът ще се задълбочи с течение на времето, ти си решаваш дали да вземеш мерки!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате