Публикувано Април 2, 201610 гд Здравейте на всички , бих искал да помоля за малко помощ . От вчера iPhone-a (5s) просто не се зарежда от USB кабела ... и дори изключва след известно време докато е свързан към компютъра. Въпроса ми е .. възможно ли е проблема да е software-ен , или просто батерията и е дошло времето. Някой ако е имал подобен проблем , нека сподели мнение . Батерията през цялото време седи на 1% докато се "зарежда" . Благодаря предварително.
Публикувано Април 2, 201610 гд Кабелът и зарядното оригинални ли са? Виж порта да не се е задръстил с прахоляк. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 2, 201610 гд Автор сега се появи нещо друго ... когато го свържа с USB , ми излиза иконката на iTunes ... но не иска да се включи и просто седи така ...
Публикувано Април 2, 201610 гд Автор опитах ... но показва , че няма никаква батерия , ще го оставя 30-40мин. да се зареди . Дано успее да се влезне в recovery mode .
Публикувано Април 2, 201610 гд Той е в рекавъри. А за кабелите... По неволя съм с това от два дни в офиса и бачка по-добре от "оригиналния"
Публикувано Април 2, 201610 гд Автор оставих го да се зарежда ... появява се логото и веднагически пак влиза в рекавъри ...
Публикувано Април 2, 201610 гд Автор И аз мисля , че е батерията вече ... препоръчайте ми , ако знаете къде да отида iStyle , iCorner или нещо от сорта ... телефона е взет от Англия . Искам да проверя и серийния му номер , но няма как да го стартирам дори (има ли друг вариянт да разбера какъв е номера? ) . Знам , че има програма за подмяна на батерията за някои от 5ците . Посъветвайте ме какво да направя . И , ако няма друг вариант , колко ще ми струва една нова батерия (държа да е оригинална). Мерси. Редактирано Април 2, 201610 гд от FIGJAM94
Публикувано Април 2, 201610 гд Провери в сервиза на форума. Серийния номер можеш да видиш на кутията, имея на слота за сим картата.
Публикувано Април 3, 201610 гд Имеи на слота няма отдавна Има го на гърба на корпуса, стига да е с оригиналния капак.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате