Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем със зареждането на 5s

Featured Replies

Публикувано

Здравейте на всички , бих искал да помоля за малко помощ . От вчера iPhone-a (5s) просто не се зарежда от USB кабела ... и дори изключва след известно време докато е свързан към компютъра. Въпроса ми е .. възможно ли е проблема да е software-ен , или просто батерията и е дошло времето. Някой ако е имал подобен проблем , нека сподели мнение . Батерията през цялото време седи на 1% докато се "зарежда" . Благодаря предварително.

Публикувано

Кабелът и зарядното оригинални ли са? Виж порта да не се е задръстил с прахоляк.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

сега се появи нещо друго ... когато го свържа с USB , ми излиза иконката на iTunes ... но не иска да се включи и просто седи така ...

Публикувано

Пробвай да задържиш хоум+ пауър бутоните докато се покаже ябълката.

Публикувано
  • Автор

опитах ... но показва , че няма никаква батерия , ще го оставя 30-40мин. да се зареди . Дано успее да се влезне в recovery mode .

Публикувано

Той е в рекавъри.

А за кабелите... По неволя съм с това от два дни в офиса и бачка по-добре от "оригиналния" ;)

1eed8a5c31935231d88837205bed2502.jpg

Публикувано
  • Автор

оставих го да се зарежда ... появява се логото и веднагически пак влиза в рекавъри ... 

Публикувано

Батерията

デシスラブ

Публикувано
  • Автор

И аз мисля , че е батерията вече ... препоръчайте ми , ако знаете къде да отида iStyle , iCorner или нещо от сорта ... телефона е взет от Англия . Искам да проверя и серийния му номер , но няма как да го стартирам дори (има ли друг вариянт да разбера какъв е номера? ) . Знам , че има програма за подмяна на батерията за някои от 5ците . Посъветвайте ме какво да направя :) . И , ако няма друг вариант , колко ще ми струва една нова батерия (държа да е оригинална). Мерси.

Редактирано от FIGJAM94

Публикувано

Провери в сервиза на форума. Серийния номер можеш да видиш на кутията, имея на слота за сим картата.

Публикувано

Имеи на слота няма отдавна ;) Има го на гърба на корпуса, стига да е с оригиналния капак.

Публикувано

Аз като не махам карти, ама чак отдавна... От модел, два:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.