Публикувано Август 29, 20169 гд И аз изкарах 100! Прави ми впечатление, че по морето цяло лято е така.
Публикувано Август 29, 20169 гд Почти навсякъде е LTE на открито или по близо до прозорец , много зависи от сградата
Публикувано Април 8, 20179 гд Айдеееее мобилния нет на Мтел умря ?. Вече 1 час няма 3G, 2G, абе умряла работа. http://hicomm.bg/kratki-novini/problemt-s-mrezhata-za-mobilen-internet-na-mtel-tryabva-da-bde-reshen-do-1900-dnes.html Редактирано Април 8, 20179 гд от mirror
Публикувано Април 8, 20179 гд Автор Направо се окекаха днес и то яко. Или имам интернет, но не мога да направя обаждане или мога да направя обаждане, но нямам нет. Явно проблема е много сериозен, за да не го оправят с часове.
Публикувано Април 8, 20179 гд Минаваш на 3G и нямаш проблем,срина им се 4G мрежата днес. Проблемът е фиксиран вече,но за напред да се знае. Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro
Публикувано Април 9, 20179 гд Не мисля че 3G мрежата работеше в София. Цъках на всички мрежи, пусках и спирах айрплей моуд, рестарт и нямаше никаква промяна. Интернет нямаше.
Публикувано Юни 6, 20205 гд Що пък само на Теленор Вива LTE в София на закрито:Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 7, 20205 гд Да и на мен ми го направи, впиши се в самия форум и ще се оправи, може да не те приеме от първия път, при мен стана от третия мисля.
Публикувано Юни 7, 20205 гд Аз рестартирам телефона и го оставям тапата за ден-два и се оправя.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 7, 20205 гд При мен е от четири пет дни така и не се оправи, но с горното предложение се логнах!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 8, 20205 гд Излезте (Sign Out) и влезте наново. Когато ви попита вие ли сте, натиснете NO. Прехвърля ви към ръчно въвеждане на ник/мейл и парола. Става от раз.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.