Публикувано Май 2, 20169 гд Тази сутрин на дисплея на дъщеря ми се появи това (изгорели пиксели или какво):
Публикувано Май 2, 20169 гд Случвало ми се е точно такова на Galaxy SII. Смениха ми гаранционно целия дисплей + предния панел. Води се отлепяне на стъклото от амоледа.
Публикувано Май 2, 20169 гд Автор Благодаря за отговорите. Гаранцията е изтекла, така че ако трябва да се сменя целия дисплей, отиваме на опция нов телефон.
Публикувано Май 2, 20169 гд Някои сервизи сменят и само джам. Даже не съм сигурен(питай), ама може да се прелепи този.
Публикувано Май 2, 20169 гд Може да се смени стъклото или да се подлепи това отново. При мен телефона беше гаранционен и за това ми смениха целия преден панел. Аз съм пращал в сервиз в Сливен, за смяна само на стъкло Galaxy Nexus. Цената на времето беше около 100 лева но включваше и самото стъкло. Моето беше строшено. Има доста сервизи които предлагат смяна на стъкла на Galaxy серията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 2, 20169 гд Знам сервиз в София, където са ми сменяли стъкло на ноут 3, ако върши работа мога да дам координати, мисля че работят и с куриери. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 5, 20169 гд Автор Мерси за съветите Намерих сервиз за подлепване или смяна на стъклото. Обаче се оказа че и батерията е сдала, така че се отказахме да ремонтираме.
Публикувано Май 5, 20169 гд Тъкмо детето ще се радва на ново телефонче :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.