Публикувано Март 21, 201016 гд След няколко мейла о администраторите на FOREX On The Go и месец чакане вече в списъка с MT4 сървъри са добавени българските СТС. Със сигурност ще може да се прави FOREX, макар мен FX-a не ме интересува колкото БФБ но уж на тази платформа СТС са пуснали и БФБ. Ще добавя коментар допълнително като го пробвам последното. За тези които не са запознати на Българската Фондова Борса търговската платформа е т.нар. COBOS който е ... флаш , а всички останали платформи са само за уиндоус ... Редактирано Март 21, 201016 гд от Grievous
Публикувано Март 21, 201016 гд Автор Само за следене най-доброто е Bloomberg, него ползвам за следене по принцип на всички пазари вкл БФБ. По време на сесията на БФБ от телефона ползвам повече investor.bg. Ако питаш за MT4 и FOTG - СТС имат MT4 сървър на който са пуснали БФБ. Имам акаунт там и с метатрейдъра за уиндоус (виртуален) нямам проблем. UPDATE: За да не ми се виждат личните данни направих демо акаунт в СТС и пробвах с него. СТАНА. Ето скрииншоти. Според мен само за гледане май има по добри неща но определено за търговия в момента друго няма (освен отдалечен достъп до компютър с COBOS или друг терминал). Редактирано Март 22, 201016 гд от trader
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.