Публикувано Май 6, 20169 гд Здравейте. Закупил съм си албуми от старият телефон iPhone 6 и днес си купих 6s plus,но не мога да си добавя закупените албуми в новият телефон. Показва ми че албумът е закупен,но не е в my music. А като го намеря в магазина никъде не ми дава опция да си го добавя към моята музика Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 6, 20169 гд Колега влез в Settings/Music и разреши icloud music library Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 7, 20169 гд Автор То хубаво да го разреша ама...... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 7, 20169 гд Май ще трябва да се абонираш за apple music ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 7, 20169 гд И аз това му написах, но го изтрих след като пробвах и при мен платените си се просвирват.
Публикувано Май 7, 20169 гд Автор Това се оказа решението. Платих си 10€ и всичко се оправи.Благодаря Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 8, 20169 гд Късно се включвам, но би трябвало да ти излиза в my music-плейлиста purchased music. Ако не, просто е трябвало с туньо да си синхронизираш купената музика и после щеше да ти излиза в my music. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 8, 20169 гд Това се оказа решението. Платих си 10€ и всичко се оправи.Благодаря Sent from my iPhone using Tapatalk Защо 10€?Не беше ли 5?
Публикувано Май 8, 20169 гд Автор Аз съм в Германия и абонаментът е 9,99€ Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 8, 20169 гд Май за първи път сме привилегировани в България с подобна услуга. via Tapatalk
Публикувано Май 8, 20169 гд Между другото, не само в телефони се случва да изчезва платена музика - нетът е бръмнал от оплаквания, че пуснат ли е Епъл мюзик, тунчо трие наличните в компа файлове и всичко остава под формата на стрийм. Което липсва в техния каталог, просто се ъплоудва, конвертира и пак остава само стрийм(който ествествено е достъпен само ако си кихаш редовно). Пише нещо такова в условията за ползване на епъл мюзик и на мен откровенно НЕ МИ ХАРЕСВА.
Публикувано Май 10, 20169 гд Имам 50.ст на масата в хола и гея Кук сън няма да заспи,докато не ги вземе!Мисля това е Копнал съм го
Публикувано Май 10, 20169 гд Много ме кефи,как си слагат горница на Spotify услугата:)2€ на месец в Бг,няколко паунда в Англия и така..
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.