Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какъв калъф и screen protector ползвате?

Featured Replies

• Отговори 959
  • Прегледа 205.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• защото не съм наред, поне така реагират приятелите и познатите ми като им отговоря на защо. Сега очаквам същата реакция Защото март месец се носят мартенички - телефона ми е бял и с червения калъф..

• Стъкления си свърши работата. Изпуснах го в залата и като видях как се набучи на едно желязо а после и пукнатините, изтръпнах На телефона обаче му няма нищо. Стъкления протектор е китайско "менте" за

Добавени снимки

Публикувано

В момента ползвам оригиналния на Apple. Пасва идеално в него телефона. Нямам никакви оплаквания. Кожата все още е в перфектно състояние.

Редактирано от arm11
Без линкове, моля.

Публикувано

И аз имам такива впечатления от епълския калъф. Големият му проблем е, че не е съвместим с абсолютно никой док на пазара, дори оригиналния на Епъл.

Публикувано

Калъфката ми дефектира след година ползване и я върнах в магазина, така че пари не загубих.

Въпросът ми е някой бъмпер да предложите. Гледах един на някаква позната фирма бе, но не влиза 2м кабела на Apple и ако някой знае нещо добро за бъмпер, но долу да му е по-голяма дупката за кабела. Докове не използвам.

Публикувано

Как дефектира по-точно? Може ли да споделиш?

Мерси!

Публикувано

Louis Vuitton а също и други, използват един завършек на кожата, там където е рязана и имитира примерно износване с времето. Моята "гума" бе доста по дебела от нормалното ми се струва и след разлепянето на част от нея стоеше грозно. Сравнявам я с протмонето ми сега, което е Louis Vuitton и също с подобните калъфки за iPhone на D&G и Ферари, които случайно разглеждах. При всички доста по-финно е наслоена тази материя, а моята бе около 2мм дебела по средата и като липсва стои грозно. Общо взето, каквато и да е ще се разлепи с времето, може би.

Публикувано

Днес ми пристигна този кейс на iPad-а. Много добро попадение

29f1db599907871a.jpge34b401eed07d1ab.jpg92850e74fcec992d.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

7e8u2ynu.jpg

Преди малко ми донесоха това. Стои чудесно, а и 32 гигабайта плюс още един заряд на батерията ми идват екстра. 197 американски точки ми легна.

Редактирано от turieca

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

genuine-ozaki-o-coat-0-3-solid-oc530-slim-light-iphone5-case-cwchoo85-1301-03-cwchoo85@6.jpg

Дали някой от вас има такъв и ако да,какво му е мнението.Дали си заслужава парите?

Публикувано

Щях да го купувам не съм сигурен даи бе същият модел, но пак 0.3. Отказах се щот са пари на вятъра и не пази от удари, ако телефона падне на земята. Пробвах го хареса ми как стои, но нищо повече освен да събира прах.

Ако си спомням добре първо имаше и други цветове и с iPhone 5 увеличиха с няколко цвята.

Публикувано

Какво ще ми препоръчате за златен 5S? Обичам тънките и изчистените калъфчета :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сам си отговаряш;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Може ли някой, който ползва кейс от типа на Speck Pixelskin HD, Incipio Frequency и т.н. за 5/5S да ми каже дали с времето кейсът оставя следи/драскотини по лайсната на телефона?

Публикувано

Чисти кейса редовно от прах и боклуци - само това прави проблеми.

Публикувано

Така ще се наложи да правя. Новите Speck Pixelskin HD за 5/5S са от по- твърд материал (TPU), отколкото този, използван при аналога за 4/4S, някак си по- пластмасов е на допир и затова си мислех, че с времето ще оставя следи, дори и да няма попаднали прах/частици между него и телефона.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

За пръв път си поръчвам Glass TR slim nano protector на Spigen и съм направо изумен от качеството. Усещането е несравнимо спрямо другите протектори , които съм ползвал.

Публикувано

510a4e7a662572c33aac93db4834ca6a.jpg

Уникално

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
... Усещането е несравнимо спрямо другите протектори , които съм ползвал.

SpAwN, а опитвал ли си без...? ;-)

ПП Шегувам се, просто ми стана много весело, когато прочетох

Публикувано

:) Ами няма разлика от това да е без, да ти кажа..

Аз лично съм много приятно изненадан.

Дано само не тръгнат балончета и отчупвания по ръбовете с времето.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Главно ползвам сив SGP Ultra Hybrid и сив Speck PixelSkin HD.

Март и декември ползвам червен Case Mate Barely There и в много рядко Griffin Reveal.

Отпред протектора ми е SGP Ultra Crystal, а отзад е някакъв китайски.

За iPad mini ползвам китайски протектор и прозрачен гръб комбиниран с тъмно или светло сив Smart Cover

Публикувано

Защо пък точно март и декември??:)))

Публикувано

:D защото не съм наред, поне така реагират приятелите и познатите ми като им отговоря на защо. Сега очаквам същата реакция :D

Защото март месец се носят мартенички - телефона ми е бял и с червения калъф...

А декември е месеца на дядо Коледа и главните цветове тогава са червен, зелен и бял...

Публикувано
:):):) Жестоко! Аз лично се усмихнах широко като ти прочетох отговора, пък как реагират другите- тяхна си работа. Супер нестандартно и много гот. Поздрави!
Публикувано

Иска ми се да си намеря най-обикновено, мекичко кожено калъфче тип джобче, бихте ли препоръчали нещо? Иначе в момента използвам Spigen Neo Hybrid с червен външен кант, но искам да си усещам телефона, дизайнът е основното което ме грабна и искам да мога да му се радвам.

Публикувано

Сигурна ли си, че би прежалила последствията от едно евентуално изпускане, в моментите на вадене/прибиране?:)

Иначе:

Аз съм с калъфка Louis Vuitton от iPhone 5 и сега с 5s, без протектори.

moul.jpg

cu2u.jpg

Но честно казано, алуминият при 5/5S не ми вдъхва достатъчно спокойствие пред стоманата, използвана при 4/4S и аз лично не бих рискувал без протекция на странИците;)

Редактирано от SpAwN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.